קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

לחם חיטה שיבולת שועל

לחם חיטה שיבולת שועל
לחם שיבולת שועל עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 358 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך מים חמים, דבש מתון, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. מתכונים דומים: שיבולת שועל ולחם מחיטה מלאה, לחם חיטה שיבולת שועל, ו לחם חיטה שיבולת שועל.

הוראות

1
מחממים חלב בסיר 1 1/2-ל 2-ליטר על אש נמוכה עד חם אבל לא רותח, ולאחר מכן להסיר מחבת מחום ומערבבים שיבולת שועל.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
תן לעמוד, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד מקורר כדי להתחמם.
3
מערבבים יחד מים, שמרים, ו 1 כפית דבש בקערה קטנה; בואו לעמוד עד קצף, 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.) מערבבים תערובת שמרים, חמאה מומסת, ודבש שנותר לתוך שיבולת שועל מקורר.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים יחד קמח מחיטה מלאה, 1 1/2 כוסות קמח לא סופג, ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לא סופגקמח לא סופג
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים תערובת שיבולת שועל, מערבבים עם כף עץ עד לקבלת בצק רך. הפוך על משטח משוריין היטב ללוש עם ידיים משוריינות, הוספת רק מספיק של קמח unbleached כדי לשמור על דבק, עד הבצק הוא חלק, רך, וגמיש, על 10 דקות (הבצק יהיה דביק מעט). טופס בצק לכדור ולהעביר לקערה גדולה משומנת, פונה מעיל. מכסים את הקערה באופן רופף עם לעטוף פלסטיק ומגבת מטבח; לתת לעלות בטמפרטורת החדר חם עד הוכפל בתפזורת, 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לא סופגקמח לא סופג
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מחבתות חמאה קלות. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש מספר פעמים כדי להסיר אוויר. מחלקים את הבצק לחצי ומעצבים כל חצי לתוך כיכר, ואז מניחים 1 כיכר בכל מחבת חמאה, צד התפר למטה, תוחב מסתיים בעדינות כדי להתאים. מחבתות כיכר לכסות באופן רופף עם מגבת מטבח ולתת לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
7
לשים מתלה תנור במצב באמצע תנור מחממים לתנור עד 375 ° F. מברשת קלה צמרות של כיכרות עם כמה לשטוף ביצים ומפזרים שיבולת שועל, ואז אופים עד הלחם הוא זהב כיכרות נשמע חלול כאשר טפח על התחתונה, 35 עד 40 דקות. (
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
הסר 1 כיכר מהמחבת כדי לבדוק את האחידות. הפעל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר.)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הסר לחם מן המחבתות ולהעביר מתלה להתקרר לחלוטין, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1
הלחם שומר, עטוף בניילון נצמד בטמפרטורת החדר, 4 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות