קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

לחם חיטה שיבולת שועל

לחם חיטה שיבולת שועל
לחם שיבולת שועל עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 358 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך מים חמים, דבש מתון, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. מתכונים דומים: שיבולת שועל ולחם מחיטה מלאה, לחם חיטה שיבולת שועל, ו לחם חיטה שיבולת שועל.

הוראות

1
מחממים חלב בסיר 1 1/2-ל 2-ליטר על אש נמוכה עד חם אבל לא רותח, ולאחר מכן להסיר מחבת מחום ומערבבים שיבולת שועל.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
תן לעמוד, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד מקורר כדי להתחמם.
3
מערבבים יחד מים, שמרים, ו 1 כפית דבש בקערה קטנה; בואו לעמוד עד קצף, 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.) מערבבים תערובת שמרים, חמאה מומסת, ודבש שנותר לתוך שיבולת שועל מקורר.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מערבבים יחד קמח מחיטה מלאה, 1 1/2 כוסות קמח לא סופג, ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לא סופגקמח לא סופג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים תערובת שיבולת שועל, מערבבים עם כף עץ עד לקבלת בצק רך. הפוך על משטח משוריין היטב ללוש עם ידיים משוריינות, הוספת רק מספיק של קמח unbleached כדי לשמור על דבק, עד הבצק הוא חלק, רך, וגמיש, על 10 דקות (הבצק יהיה דביק מעט). טופס בצק לכדור ולהעביר לקערה גדולה משומנת, פונה מעיל. מכסים את הקערה באופן רופף עם לעטוף פלסטיק ומגבת מטבח; לתת לעלות בטמפרטורת החדר חם עד הוכפל בתפזורת, 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לא סופגקמח לא סופג
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מחבתות חמאה קלות. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש מספר פעמים כדי להסיר אוויר. מחלקים את הבצק לחצי ומעצבים כל חצי לתוך כיכר, ואז מניחים 1 כיכר בכל מחבת חמאה, צד התפר למטה, תוחב מסתיים בעדינות כדי להתאים. מחבתות כיכר לכסות באופן רופף עם מגבת מטבח ולתת לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
7
לשים מתלה תנור במצב באמצע תנור מחממים לתנור עד 375 ° F. מברשת קלה צמרות של כיכרות עם כמה לשטוף ביצים ומפזרים שיבולת שועל, ואז אופים עד הלחם הוא זהב כיכרות נשמע חלול כאשר טפח על התחתונה, 35 עד 40 דקות. (
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הסר 1 כיכר מהמחבת כדי לבדוק את האחידות. הפעל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר.)
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הסר לחם מן המחבתות ולהעביר מתלה להתקרר לחלוטין, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
1
הלחם שומר, עטוף בניילון נצמד בטמפרטורת החדר, 4 ימים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות