לחם חמוציות שוקולד-קר לבן
לחם חמוציות שוקולד-קר לבן הוא צמחוני ארוחת בוקר. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. אם יש לך חמאה, אבקת אפייה, חצי וחצי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו לחם חמוציות קר שוקולד לבן, לחם חמוציות שוקולד לבן קר, ו לחם חמוציות שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. תחתית גריז רק של מחבת כיכר 8x4 אינץ'. בקערה גדולה, לשלב קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח; לערבב היטב. מערבבים באוכמניות.
בקערה קטנה, לשלב 3/4 כוס חצי חצי, קליפת תפוז וביצים; לנצח היטב.
מוסיפים תערובת חצי וחצי, חמאה מומסת ומיץ תפוזים לתערובת הקמח; מערבבים רק עד לחלחלים מרכיבים יבשים.
יוצקים את הבלילה למחבת משומנת.
אופים ב 177°. במשך 50 עד 60 דקות או עד חום זהוב עמוק וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת במשך 10 דקות. הפעל סכין סביב קצוות מחבת כדי לשחרר.
הסר כיכר מן המחבת; מקום על מתלה תיל. מגניב 1 שעה או עד מקורר לחלוטין.
בקערה קטנה למיקרוגל בטוח, לשלב בר אפייה ו 1 כף של חצי וחצי. מיקרוגל על גבוה במשך 30 שניות; מערבבים עד נמס וחלק. במידת הצורך, מיקרוגל נוסף 10 עד 20 שניות. עם מקציף חוט, לנצח אבקת סוכר עד חלקה. במידת הצורך, להוסיף חצי וחצי נוספים, 1/2 כפית בכל פעם, עד עקביות הרצוי. כפית ולהפיץ הדובדבן על כיכר מקורר, המאפשר כמה לרוץ במורד הצדדים.