לחם טוסט תפוזים-צימוקים
לחם טוסט תפוזים-צימוקים יכול להיות בדיוק המתכון הצמחוני לתזונה אובו-לקטו שחיפשתם. מתכון זה מכין 12 מנות עם 220 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -5 גרם שומן כל אחת. תמורת 24 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות וקנו מיץ תפוזים, קליפת תפוז, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד מצוין כלחם זול. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -50 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 38% . ציון זה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: לחם שיבולת שועל-צימוקים ללא גלוטן , לחם סודה צימוקים עם רוזמרין, רום ואגוזי פקאן , ועוגת תבלינים של אננס, גזר וצימוקים .
הוראות
בקערה, ערבבו כוס וחצי קמח, סוכר, שמרים, מלח ואבקת אפייה. בסיר, חממו מיץ תפוזים וחמאה ל-120-130 מעלות.
מוסיפים למרכיבים היבשים; מקציפים במהירות נמוכה במשך 30 שניות. מקציפים במהירות גבוהה במשך 3 דקות.
מוסיפים קליפת תפוז. מערבבים פנימה את הקמח הנותר (הבלילה תהיה סמיכה). מוסיפים צימוקים (לא ללוש).
צפו תבנית כיכר לחם בגודל 20x10 ס"מ בתרסיס שמן ופיזרו מעל קמח תירס; כף את הבלילה לתוך התבנית. כסו והניחו לתפוח במקום חמים עד להכפלת הנפח, כ-45 דקות.
אופים בחום של 190 מעלות צלזיוס במשך 35-40 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבנית לרשת צינון.