קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות16
ציון בריאות17
מגזין

לחם טורקי Ekmek

לחם טורקי Ekmek
. וזה אדיר. מתכונים דומים: לחם חג הפסחא הטורקי, Simit (טבעות לחם טורקיות), ו Simit (לחם מעגלי טורקי).

הוראות

1
מניחים 1/2 כוס קמח 1/4 כוס מים בקערה coverable; מערבבים היטב. לכסות ולתת לשבת בטמפרטורת החדר בן לילה. למחרת, מוסיפים 1/2 כוס קמח ו 1/4 כוס מים לקערה. לכסות ולתת לשבת בטמפרטורת החדר בן לילה. ביום השלישי, להוסיף 1/2 כוס קמח 1/4 כוס מים לקערה. לכסות ולתת לשבת בטמפרטורת החדר בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
כדי להפוך את הבצק: בקערה גדולה, להמיס את השמרים והסוכר במים החמים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
4
לשבור את המתנע לחתיכות קטנות ולהוסיף אותו לתערובת השמרים. מערבבים 4 כוסות קמח ומלח. מערבבים את הקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
מלחמלח
5
מפזרים מעט קמח על הבצק ואז מכסים אותו במטלית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
6
תן לו להעלות עד כפול בגודל.
7
שים את הבצק בחזרה על משטח עבודה מקורנת קלות אגרוף החוצה את האוויר. מחלקים את הבצק לשניים ולשים כל חתיכה במשך 2 עד 3 דקות. לעצב כל חתיכה לתוך כיכר סגלגל הדוק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
8
מפזרים שתי מחבתות סדין עם ארוחת תירס.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
9
רול למתוח שני כיכר עד שהם 15x12 אינץ ' אליפסות. אבק את צמרות כיכרות עם קמח. מכסים במטלית יבשה ולתת להעלות במקום חם עד הוכפל בגודל. בינתיים, מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 40 דקות. ערפל עם מים 3 פעמים ב -15 הדקות הראשונות. כיכרות לחם נעשות כאשר ישבנם נשמע חלול כאשר טפח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
בואו להתקרר על מדפים תיל לפני ההגשה.