לחם ים שלם בגריל עם זיגוג צ'ילה
דג דניס שלם צלוי עם זיגוג צ'ילה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 240 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שום, צ'ילי אנצ' ו, פלפל קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו עוף בחמאה אדום צ'ילה בגריל עם זיגוג דבש מנגו חריף, בגריל אדום צ'ילה-Buttermilk בריין עוף עם מנגו חריף-דבש זיגוג, ו בזיליקום צ'ילה לימונדה זיגוג (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט guajillo ו צ 'ילי ancho inheavy מחבת גדולה מעל heatuntil בינוני גבוה מעט כהה יותר בצבע, 1 עד 2 צד minutesper עבור צ' ילי guajillo וכ-3minutes לכל צד עבור אנצ 'ו צ' יילס. Usingtongs, בזהירות להעביר צ ' ילי קלויטשל רדיד וקריר.
הסר גבעוליםזינים מכל צ 'ילי, ואז להתפורר צ' ילהטהורה לקערה קטנה.
מפזרים סוכר על החלק התחתון של הסיר heavylarge. מבשלים מעל גלי חום בינוניים בלי תזוזה, לפעמים מתערבלים ומוטים מחבת, עד שהסוכר מתמוסס והופך לסירופ חום זהוב בינוני, 7 עד 8 דקות. כבה את החימום.
הוסף choppedgarlic ומערבבים 20 שניות.
מערבבים ב agavenectar ו צ ' ילי מתפורר; מערבבים 1 דקה.
מוסיף את כל מיצי הדר. מביאים תערובת לחום גבוה boilover, ערבוב מדי פעם. Reduceheat בינוני נמוך ומבשל עד glazethickens מספיק כדי מעיל כף, על 20minutes. מסננים זיגוג לתוך מיקרוגל קטן-בטוח, הקשה קשה על מוצקים צ ' ילה torelease כל הנוזל. להשליך מוצקים במסננת.
מערבבים ברוטב דגים. זיגוג העונה לטעםעם עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: Glazecan להיות מוכן עד 3 ימים קדימה. מגניב, כיסוי, ומקרר. לחמם מחדש זיגוג בmicrowave לפני המשך.
מערבבים 1 כף קצוצה טריסילנטרו לזיגוג.
הכן ברביקיו (בינוני-highheat). מעיל בתוך סל צליה גדולהעם תרסיס nonstick. נגב דגים יבשים מבפנים ומבחוץ. ציון כל צד של דגים 3 פעמים, חיתוך העצם.
מפזרים דגים בפנים ובחוץ עם מלח וקיין.
מניחים דגים בסל; מניחים על מדף גריל.סגור גריל ומבשל 6 דקות. הפעל סל ומברשת 2 כפות זיגוג על דגים,פתיחת סל במידת הצורך וסגירת שוב. מכסה גריל. לבשל דגים עד justopaque במרכז, על 7 דקות.
מברשת 2tablespoons זיגוג מעל. למעלה עם כוסברה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.