קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות70
מגזין

לחם ים שלם בגריל עם זיגוג צ'ילה

לחם ים שלם בגריל עם זיגוג צ'ילה
דג דניס שלם צלוי עם זיגוג צ'ילה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 240 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שום, צ'ילי אנצ' ו, פלפל קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו עוף בחמאה אדום צ'ילה בגריל עם זיגוג דבש מנגו חריף, בגריל אדום צ'ילה-Buttermilk בריין עוף עם מנגו חריף-דבש זיגוג, ו בזיליקום צ'ילה לימונדה זיגוג (מתכונים דומים).

הוראות

1
טוסט guajillo ו צ 'ילי ancho inheavy מחבת גדולה מעל heatuntil בינוני גבוה מעט כהה יותר בצבע, 1 עד 2 צד minutesper עבור צ' ילי guajillo וכ-3minutes לכל צד עבור אנצ 'ו צ' יילס. Usingtongs, בזהירות להעביר צ ' ילי קלויטשל רדיד וקריר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל גואחילופלפל גואחילו
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
הסר גבעוליםזינים מכל צ 'ילי, ואז להתפורר צ' ילהטהורה לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מפזרים סוכר על החלק התחתון של הסיר heavylarge. מבשלים מעל גלי חום בינוניים בלי תזוזה, לפעמים מתערבלים ומוטים מחבת, עד שהסוכר מתמוסס והופך לסירופ חום זהוב בינוני, 7 עד 8 דקות. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הוסף choppedgarlic ומערבבים 20 שניות.
5
מערבבים ב agavenectar ו צ ' ילי מתפורר; מערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
6
מוסיף את כל מיצי הדר. מביאים תערובת לחום גבוה boilover, ערבוב מדי פעם. Reduceheat בינוני נמוך ומבשל עד glazethickens מספיק כדי מעיל כף, על 20minutes. מסננים זיגוג לתוך מיקרוגל קטן-בטוח, הקשה קשה על מוצקים צ ' ילה torelease כל הנוזל. להשליך מוצקים במסננת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
מערבבים ברוטב דגים. זיגוג העונה לטעםעם עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: Glazecan להיות מוכן עד 3 ימים קדימה. מגניב, כיסוי, ומקרר. לחמם מחדש זיגוג בmicrowave לפני המשך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
רוטב דגיםרוטב דגים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
8
מערבבים 1 כף קצוצה טריסילנטרו לזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1
הכן ברביקיו (בינוני-highheat). מעיל בתוך סל צליה גדולהעם תרסיס nonstick. נגב דגים יבשים מבפנים ומבחוץ. ציון כל צד של דגים 3 פעמים, חיתוך העצם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
מפזרים דגים בפנים ובחוץ עם מלח וקיין.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מניחים דגים בסל; מניחים על מדף גריל.סגור גריל ומבשל 6 דקות. הפעל סל ומברשת 2 כפות זיגוג על דגים,פתיחת סל במידת הצורך וסגירת שוב. מכסה גריל. לבשל דגים עד justopaque במרכז, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
להפוך את הדגים על מגש.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מברשת 2tablespoons זיגוג מעל. למעלה עם כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.