לחם כפית תירס
מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. אם 41 סנט למנה נופל בתקציב שלך, לחם כפית תירס יכול להיות עצום ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם חלב, קמח תירס טחון, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לחם כפית תירס, לחם כפית תירס, ו לחם כפית תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 F. בסיר גדול, מעל חום בינוני, מביאים 2 כוסות חלב ותירס לרתיחה. בקערה קטנה, להקציף יחד את החלב שנותר ואת קמח התירס.
לטאטא כל הזמן, לאט להוסיף את התערובת לחלב הרותח. להפחית את החום ומבשלים בעדינות, ערבוב לעתים קרובות, במשך 3 דקות.
הסר מהחום. מערבבים בחמאה, קורנית, מלח, פלפל, וביצים.
העברה לתבשיל חמאה או מחבת ברזל יצוק.
אופים עד הזהב ולהגדיר, כ -30 דקות.
אופים את לחם הכף ולתת לו להתקרר. מניחים בצד בטמפרטורת החדר עד 4 שעות. אם תרצה, חם בתנור 250 F במשך 30 דקות.