לחם כריך לבן נטול גלוטן
אם 71 סנט למנה נופל בתקציב שלך, לחם כריך לבן ללא גלוטן עשוי להיות מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, צמחוני מתכון לנסות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר מגורען, מסטיק xanthan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו לחם סנדוויץ ' ללא גלוטן חלבי, לחם כריך ללא גלוטן II, ו לחם כריך ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
גריז קל 9 על ידי מחבת כיכר 5 אינץ ' עם תרסיס בישול nonstick.
בקערה של מערבל לעמוד, לטאטא יחד את החומרים יבשים. בקערה קטנה, לטאטא יחד את החומרים הרטובים.
יוצקים את החומרים הרטובים על יבש ומערבבים במהירות בינונית, באמצעות מצורף ההנעה, עד הבצק יוצר, כ 2 דקות. הבצק יהיה עבה ודביק. אם זה נראה יבש, להוסיף עוד 1 עד 2 כפות מים.
באמצעות מרית גומי, לגרד את הבצק למחבת מוכנה. להחליק את הבצק באופן שווה במחבת עם המרית. מכסים עם חתיכת משומנת קלות של ניילון נצמד.
אפשר לעלות בטמפרטורת החדר עד הבצק מגיע לחלק העליון של המחבת, על 1 שעה.
התאם מתלה תנור למצב האמצעי ולחמם מראש את התנור ל 350ºF.
הסר את עטיפת הפלסטיק מהבצק.
אופים את כיכר במשך 1 שעה, או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 205 כדי 211ºf. השתמש מדחום קריאה מיידית כדי לבדוק את הטמפרטורה של הלחם.
הוציאו את הלחם מהתנור. אפשר להתקרר במחבת במשך 2 דקות ולאחר מכן להסיר מהמחבת ולמקם על מתלה חוט להתקרר. חותכים עם סכין משונן כאשר מגניב לחלוטין.
אחסן את הלחם, עטוף היטב פלסטיק, בטמפרטורת החדר עד 3 ימים או במקפיא עד 1 חודש.