קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

לחם כריך לבן נטול גלוטן

לחם כריך לבן נטול גלוטן
אם 71 סנט למנה נופל בתקציב שלך, לחם כריך לבן ללא גלוטן עשוי להיות מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, צמחוני מתכון לנסות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר מגורען, מסטיק xanthan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו לחם סנדוויץ ' ללא גלוטן חלבי, לחם כריך ללא גלוטן II, ו לחם כריך ללא גלוטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
גריז קל 9 על ידי מחבת כיכר 5 אינץ ' עם תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2
בקערה של מערבל לעמוד, לטאטא יחד את החומרים יבשים. בקערה קטנה, לטאטא יחד את החומרים הרטובים.
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
יוצקים את החומרים הרטובים על יבש ומערבבים במהירות בינונית, באמצעות מצורף ההנעה, עד הבצק יוצר, כ 2 דקות. הבצק יהיה עבה ודביק. אם זה נראה יבש, להוסיף עוד 1 עד 2 כפות מים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
4
באמצעות מרית גומי, לגרד את הבצק למחבת מוכנה. להחליק את הבצק באופן שווה במחבת עם המרית. מכסים עם חתיכת משומנת קלות של ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
אפשר לעלות בטמפרטורת החדר עד הבצק מגיע לחלק העליון של המחבת, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
התאם מתלה תנור למצב האמצעי ולחמם מראש את התנור ל 350ºF.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
7
הסר את עטיפת הפלסטיק מהבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
אופים את כיכר במשך 1 שעה, או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 205 כדי 211ºf. השתמש מדחום קריאה מיידית כדי לבדוק את הטמפרטורה של הלחם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
9
הוציאו את הלחם מהתנור. אפשר להתקרר במחבת במשך 2 דקות ולאחר מכן להסיר מהמחבת ולמקם על מתלה חוט להתקרר. חותכים עם סכין משונן כאשר מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
אחסן את הלחם, עטוף היטב פלסטיק, בטמפרטורת החדר עד 3 ימים או במקפיא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים