לחם כריך שומשום ללא גלוטן
לחם כריך שומשום ללא גלוטן נטול גלוטן, ומספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 1977 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 90 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח חומוס, קמח שקדים, קמח טפיוקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: לחם כריך שומשום ללא גלוטן, לחם סנדוויץ ' ללא גלוטן חלבי, ו לחם כריך ללא גלוטן.
הוראות
מתלה מיקום באמצע תנור מחממים ל 425°f. מחבת כיכר חמאה.
בסיר קטן מעל חום מתון, מחממים חמאה עד חם אבל לא מעשן. מערבבים ב 3 כפות שומשום ו sauté עד הזרעים הם חום זהוב וריחני, על 4 דקות.
העברת תערובת לקערה קטנה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
בקערה קטנה, מפזרים ג ' לטין מעל 2 כפות מים קרים. מערבבים, ואז לתת לעמוד עד מתרכך, על 5 דקות.
בקערה גדולה, מערבבים יחד סוכר ומים חמים 1/2 כוס (105°f עד 46°).
מפזרים שמרים מעל ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות.
מוסיפים 2 ביצים, חלב חמאה, מולסה, תערובת זרעי שומשום חמאה, ותערובת ג ' לטין, ולחם לשילוב.
בקערה גדולה של מיקסר חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לטאטא יחד קמח טפיוקה, קמח חומוס, קמח שקדים, קמח קוקוס, קמח amaranth, קמח דורה, קמח תירס, קמח תפוחי אדמה, קורנפלור, מסטיק xantham, ומלח.
מוסיפים מרכיבים רטובים ומכים במהירות בינונית עד שהבצק נוזל ומחזיק בצורתו, כ-4 דקות. לגרד את הקערה, ואז להכות במהירות גבוהה במשך 1 דקה.
העברת בצק למחבת מוכנה וחלק עליון עם מרית גומי. (במידת הצורך, השתמש ביד רטובה כדי להחליק לחלוטין.) לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף ולתת לעלות במקום חם עד הבצק הוא רק ברמה עם החלק העליון של המחבת, על 1 שעה.
בקערה קטנה, לטאטא יחד הביצה שנותרה 1 כפית מים. כאשר הבצק עלה, מברשת קלות ביצה לשטוף מעל, ואז מפזרים הנותרים 1 כף שומשום.
אופים לחם עד המשרד, כ -30 דקות, ולאחר מכן בזהירות להפוך כיכר מתוך מחבת ולהמשיך לאפות ישירות על מתלה תנור עד התחתון נשמע חלול כאשר טפח, כ -15 דקות יותר.
העברה מתלה חוט מגניב לפחות 1 1/2 שעות לפני חיתוך. (לחם חנות, עטוף בנייר אלומיניום, 3 ימים בטמפרטורת החדר, 1 שבוע בקירור, או 1 חודש קפוא.)
הלחם הזה מתאחד במהירות. כדי להאיץ את הדברים עוד יותר, אתה יכול למדוד את החומרים היבשים להקפיא אותם בשקית פלסטיק sealable גדול עד 2 חודשים. להביא אותם לטמפרטורת החדר לפני השימוש.