לחם לבן בסיסי ללא מכונת לחם
אם 11 סנט למנה נופל בתקציב שלך, לחם לבן בסיסי ללא מכונת לחם יכול להיות עצום ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 42 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. אם יש לכם חמאה, סוכר מגורען, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו לחם לבן בסיסי (עבור מכונת לחם), הלחם הלבן הטוב ביותר במכונת הלחם, ו לחם לבן בסיסי (מתכונים דומים).
הוראות
בכוס מדידת נוזלים בטוחה במיקרוגל, לשלב את המים, חלב וחמאה. מיקרוגל במשך 1 דקה, ולאחר מכן מקל מדחום בתערובת. זה צריך להיות בערך 125 מעלות או חם יותר. אם זה חם יותר, תן לזה להתקרר עד כ 125 degrees.In הקערה של מערבל לעמוד, לשלב 1 כוס הקמח, סוכר, מלח ושמרים. בהדרגה להוסיף את תערובת נוזל 125 מעלות לתערובת הקמח ומערבבים היטב.
מוסיף את שאר הקמח 1 כוס בכל פעם עד שיש לך בצק שאינו יבש מדי, ולא דביק מדי.חבר את הוו הבצק למיקסר ולוש עם המיקסר במשך כ 8 דקות או עד הבצק הוא חלק וגמיש.לשפשף קערה שנייה עם חמאה.
שים את הבצק בקערה המשומנת, לכסות בניילון נצמד ולתת לעלות במקום חם במשך 1 שעה. לחץ עליו וטפוח אותו לתוך מלבן.
רול לתוך גליל ולשים את הגליל משומן ומשוריין 8 ½ על ידי 4 ½ מחבת כיכר אינץ.
שים את מחבת כיכר במקום חם ולתת לו לעלות במשך 1 שעה.מחממים תנור ל 375 מעלות F.
אופים במשך 45 דקות או עד כיכר השחמה ומרגיש חלול כאשר טפח.
בואו להתקרר לחלוטין, ולאחר מכן להסיר מן המחבת לחתוך.