לחם לבן נפלא
לחם לבן נפלא דורש בערך 2 שעות ו -40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם חמאה, שמרים עולים במהירות, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 26%. הציון הזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: שוקולד לבן חמאה פינוקים קריספי נפלאים, לחם נפלא תוצרת בית, ו לחם בננה טעים דל שומן.
הוראות
בסיר קטן מחממים את החלב עם חמאה על אש נמוכה רק עד שהחמאה נמסה.
מסירים מהאש ומוסיפים לקערה של מערבל עומד המצויד בוו בצק. הגהה את השמרים על ידי הוספתם לחלב החם והחמאה.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים בעדינות להמסה.
תן לעמוד 3 דקות עד קצף מופיע. זה מצביע על כך שהשמרים פעילים. הפעל מיקסר על נמוך ובהדרגה מוסיפים את הקמח. כשהבצק מתחיל להתכנס, הגבירו את המהירות לבינונית והוסיפו את המלח וחלבון הביצה 1. עצור את המכונה מעת לעת כדי לגרד את הבצק מהקרס.
מערבבים עד שהבצק כבר לא דביק, בערך 10 דקות.
הופכים את הבצק על משטח העבודה ולשים דקה בערך ביד. ללוש על ידי קיפול הבצק על עצמו ודוחף החוצה עם עקב הידיים, לא למטה. סובב את הבצק וחזור. הבצק לוש כראוי כשאפשר למשוך אותו והוא נמתח בלי להישבר. יוצרים את הבצק לסיבוב ומניחים בקערה משומנת, פונים לציפוי הכדור כולו בשמן. מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה ומניחים לתפוח מעל נורת טייס גז על הכיריים או במקום חם אחר עד להכפלת גודלו, כ-45 דקות. בדוק את הבצק על ידי לחיצה על 2 אצבעות לתוכו. אם נותרו כניסות, הבצק עולה כראוי.
לאחר שהבצק מוכפל ומכופף, הופכים אותו על השיש. פעולת כיבוי הבצק מנפח את הגז באופן טבעי, כך שאין צורך להכות אותו באגרסיביות. ידית את הבצק בעדינות, עבודת יתר של הגלוטן בשלב זה תייצר כיכר צפופה שקשה לעצב. * ליצירת כיכר, טפחו על הבצק למלבן, קפלו את הצדדים הארוכים לאמצע ואז קפלו מתחת לקצוות. צובטים את התפרים סגורים ומניחים בתבנית כיכר משומנת בגודל 9 על 5 אינץ', בצד התפר כלפי מטה. וודאו שהבצק נוגע בכל צידי התבנית. מכסים בניילון ומניחים לתפוח בפעם השנייה למשך 20 דקות או עד שחלקו העליון של הבצק כמעט מפולס עם החלק העליון של תבנית הכיכר. מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס, מניחים מחבת גדולה על המדף התחתון של התנור. הביאו 3 כוסות מים לרתיחה על הכיריים.
שופכים את המים החמים לתבנית שחוממה מראש ליצירת אמבט אדים ללחם. זה יהפוך קרום פריך.
חותכים בצק באמצע הכיכר בעזרת סכין חדה כדי לאפשר לאדים להימלט במהלך האפייה.
מברישים את החלק העליון עם יתרת חלבון הביצה הטרופה ומפזרים שומשום.
אופים את הלחם במשך 30 עד 40 דקות עד שהקרום מזהיב והטמפרטורה הפנימית קוראת 195 מעלות צלזיוס כאשר נבדקים באמצעות מדחום קריאה מיידי. החלק התחתון של הכיכר אמור להישמע חלול כאשר מקישים עליו. מוציאים מיד את הלחם מהתבנית ומצננים לחלוטין על מתלה.
* וריאציה: להכנת לחם מערבולת קינמון-צימוקים: לאחר העלייה הראשונה, לחץ את הבצק למלבן, מפזרים משטח קינמון וצימוקים לכיסוי.
מגלגלים כמו ג ' לי רול, צובטים את התפרים סגורים וממשיכים לפי ההוראות במתכון.