לחם לבן סרט כחול
לחם לבן סרט כחול דורש כ 2 שעות ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, מים חמים, קיצור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. מתכונים דומים: לחם שיפון עם סרט כחול, סופגניות עם סרט כחול, ו קציץ בשר עם סרט כחול.
הוראות
בקערה קטנה, להמיס שמרים וסוכר ב 1/2 כוס מים חמים.
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
בקערה גדולה, לשלב את תערובת השמרים עם חלב התאדה, 1/4 כוס מים, קיצור, דבש, מלח 2 כוסות קמח. מערבבים היטב לשלב. מערבבים את הקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות. שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל בשמן. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
אגרוף בצק למטה ולחלק לשניים.
מרדדים כל מחצית להתגלגל לצורות כיכר, איטום תפרים על ידי צובט.
מקום בחמאה 9x5 אינץ מחבתות לחם. חמאה צמרות כל כיכר עם חמאה מומסת; לכסות באופן רופף עם ניילון נצמד.
בואו לעלות באזור חם עד הוכפל, כ -30 דקות.
מניחים מחבת קטנה של מים חמים על המדף התחתון של התנור. מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
לחשוף כיכרות ואופים עד צמרות הם חום זהוב, על 25 עד 35 דקות.
מרח חמאה על הקשה בזמן שחם. חותכים כאשר מגניב.