לחם לבן פשוט
לחם לבן פשוט הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 128 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הלחם הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מים חמים, סוכר, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 49%. מתכונים דומים: לחם לבן פשוט, לחם לבן פשוט עשוי בבית, ו שעועית לבנה פשוטה קיסר עם לחם שום עשב.
הוראות
ממיסים סוכר ושמרים במים חמים 1/4 כוס בקערה גדולה; בואו לעמוד 5 דקות.
קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מוסיפים 1 כוס מים חמים, קמח ומלח לתערובת שמרים; מערבבים עד שהבצק הרך נוצר. להתברר על משטח מקומח. ללוש את הבצק עד חלק וגמיש (כ 5 דקות).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
לחשוף בצק, ולהכות בצק למטה. לכסות ולתת לעלות 30 דקות. לחשוף בצק; אגרוף בצק למטה. לכסות ולתת לנוח 10 דקות.
רול לתוך 14 x 7 אינץ מלבן על משטח מקומח.
להפשיל בחוזקה, מתחיל עם קצה קצר, הקשה בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צבט תפר ומסתיים לאטום.
מקום רול, צד התפר למטה, במחבת כיכר 4 אינץ 8 x מצופה בתרסיס בישול. לכסות ולתת לעלות 30 דקות או עד הוכפל בגודל.
לחשוף את הבצק; בעדינות מברשת עם ביצה.
אופים ב 425 במשך 12 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 (לא להסיר לחם מהתנור); אופים 15 דקות נוספות או עד כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
הסר מחבת; מגניב על מתלה חוט.