לחם לוגן
לחם לוגן דורש כ 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 144 קלוריות. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גרעיני חמניות, אבקת אפייה, שיבולת שועל התגלגל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. . עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו לוגן חוות דבש זיגוג, ההמבורגרים של קייטי לי ממחוז לוגן., ו ההמבורגרים של קייטי לי ממחוז לוגן. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז שני 9 אינץ ' מחבתות אפייה מרובעות.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את קמח החיטה המלא, קמח לבן, שיבולת שועל, סוכר חום, אבקת אפייה ומלח. בקערה נפרדת, מערבבים יחד את הביצים, דבש, מולסה, רסק תפוחים, ושמן צמחי.
יוצקים את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים, ומערבבים עד מעורבב היטב.
מערבבים את הצימוקים וגרעינים חמניות. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שני המחבתות.
אופים במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש, או עד המעיינות העליונים בחזרה כאשר לחוץ קלות.
תן ללחם להתקרר במחבתות לפחות 10 דקות לפני חיתוך לריבועים או ברים. לעטוף חתיכות בנפרד, לקרר או להקפיא.