לחם לחם לחם לחם שמנת מכונת לחם
לחם ממכונת הלחם הקשה עשוי להיות הלחם שאתם מחפשים. מתכון טבעוני זה מגיש 12 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 125 קלוריות. אם יש לך סוכר, טוב יותר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. נסו לחם שיפון פריך (מכונת לחם, כיכר לחם שאור מכונת לחם מועדפת, ו לחם שיבולת שועל (מכונת לחם/אופה לחם) (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך starter שאור לפחות 1 שבוע לפני ביצוע לחם. בקערת זכוכית גדולה, להמיס 1 1/2 כפיות שמרים במים חמים. מערבבים 3 כוסות קמח 4 כפיות סוכר. הכה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 1 דקה או עד חלקה. לכסות באופן רופף; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר על 1 שבוע או עד תערובת הוא מבעבע ויש לו ארומה חמוצה.
העברה לקערה 2 ליטר או קערה nonmetal גדולה יותר. מכסים בחוזקה; מקררים עד מוכן לשימוש.
השתמש starter שאור פעם בשבוע או מערבבים 1 כפית סוכר. לאחר שימוש starter, לחדש אותו על ידי ערבוב 3/4 כוס קמח כל המטרה, 3/4 כוס מים 1 כפית סוכר עד חלקה. לכסות באופן רופף; לתת לעמוד במקום חם לפחות 1 יום עד מבעבע. מכסים בחוזקה; מקררים עד מוכן לשימוש. כדי להשתמש, מערבבים המתנע קר; למדוד המתנע קר, ולתת לעמוד עד טמפרטורת החדר (starter יתרחב כפי שהוא מתחמם).
מידה 1 כוס של starter שאור וכל מרכיבי הלחם הנותרים בזהירות, הצבת במחבת מכונת לחם בסדר המומלץ על ידי היצרן.
בחר מחזור בסיסי / לבן. השתמש בצבע קרום בינוני או בהיר. אין להשתמש במחזור עיכוב. (סך הזמן ישתנה עם מכשיר והגדרה.)
הסר לחם אפוי מן המחבת; מגניב על מתלה קירור.