לחם מאוית דבש
, המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 2 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. גשו לסופר וקנו שמרים, דבש, מלח ים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו כוסמין, דבש ולחם אגוז, לחם מאוית, ו לחם מאוית קצפת (מתכונים דומים).
הוראות
במערבל עומד מצויד וו בצק, לשלב את הקמח, מלח ושמרים. להפוך את המכונה בינוני נמוך, להוסיף את המים והדבש ומערבבים עד הקמח הוא רטוב, על 2 דקות, גירוד בצד של הקערה עם מרית גומי לפי הצורך. הגבירו את המהירות למדיום ולשו עד לקבלת בצק נוקשה, כ -2 דקות יותר.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקורנן קלות וצורה לכדור. מניחים את הבצק בקערה משוריינת היטב, מכסים בניילון נצמד ונותנים לעלייה במקום חם עד להכפלה בתפזורת, כ -1 1/2 שעות.
מחממים התנור ל 450 ולרסס מחבת כיכר 9 על 5 אינץ ' עם ספריי בישול ירקות. הפוך את הבצק על משטח עבודה משוריין קלות ולהכות אותו בעדינות. מקפלים את הבצק לתוך כיכר, תוחבים בצדדים וצובטים את התפרים.
מעבירים את הבצק למחבת הלחם, בצד התפר למטה. לכסות עם לעטוף פלסטיק ולתת לעמוד עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
הסר את עטיפת הפלסטיק ואבק קלות את הבצק בקמח. באמצעות סכין גילוח או סכין חדה, לעשות חתך רדוד לאורך מרכז הכיכר.
אופים במשך כ -35 דקות, עד שהכיכר עולה, מוזהב על גבי ומדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז הכיכר קורא 18
תן ללחם להתקרר במחבת במשך 10 דקות, ואז להטות אותו על מדף להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.