לחם מדורה גביני
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לכם צ'דר, חמאה, שמנת של טרטר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. ארוחות ערב עם מדורה, מדורה של חמוציות, ו Backwoods מדורה לנבוח דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
לנפות את החומרים יבשים לקערה גדולה ולעשות באר גדולה באמצע.
מערבבים את החמאה המומסת ואת החלב, ואז לשפוך לתוך הבאר.
מוסיפים את רוב הצ ' דר, 2 כפות של זרעי הדלעת והפלפלים הקצוצים לבצק. ללוש בעדינות לשלב על פני השטח המשוריין. מחלקים לשמונה גושים וצורה לתוך סיבובים גסים שני אצבעות רוחב עמוק.
מניחים את החתיכות זו לצד זו על תבנית אפייה מקומטת, מפזרים את גבינת הצ ' דר וזרעי הדלעת הנותרים מעל ואופים במשך 30 דקות עד לחום זהוב והגבינה מבעבעת. מגניב על מתלה חוט ולאכול בזמן חם. ניתן להקפיא בשלב זה. כדי לחמם, לעטוף את הלחם בחוזקה בנייר כסף ואופים ב 200c/180c מאוורר / גז 6 במשך כ 30 דקות.