לחם מחבת בטטה מלוח הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני לחם. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 255 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, שמן צמחי, עלי רוזמרין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו לחם דלעת - לחם מתוק ומתובל להפריד, פשטידת בטטה מתובלת, ו פודינג לחם מתוק ומתובל (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חימום עד 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
גריז תחתון רק של מחבת עגולה, 9x1 1/2 אינץ', עם קיצור.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מערבבים בטטה, סוכר, שמן וביצים בקערה גדולה. מערבבים את שאר החומרים למעט זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מורחים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מפזרים זרעי שומשום מעל הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
6
אופים 25 עד 30 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.