לחם מחמצת I
לחם מחמצת אני יכול להיות בדיוק המתכון ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 12 גרם חלבון , 4 גרם שומן ובסך הכל 440 קלוריות . מתאים ל-8 מנות. תמורת 29 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מבית Allrecipes דורש קמח לחם, מים חמים, מלח וסוכר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . מתכון זה אהוב על 159 אוכלי אוכל וטבחים. עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). לחם מחמצת שיפון מונבט , פנקייק מחמצת רביעי ביולי וקרוטוני שום מחמצת דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מערבבים סוכר, שמן תירס, מלח, מים וכוס פתיחה של מחמצת יחד בקערה גדולה. מנפים את הקמח ומוסיפים לתערובת. משמנים או משמנים את הבצק.
מניחים את הבצק בקערה משומנת, מכסים ומתפיחים לילה.
למחרת, ללוש את הבצק במשך 10 דקות. מחלקים לשניים ומניחים לשתי תבניות לחם משומנות בגודל 4X8 אינץ'. מניחים לבצק להכפיל את נפחו.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) במשך 40 עד 45 דקות, או עד שהלחם מזהיב וברזים חלולים. מוציאים להתקרר על רשתות.