לחם מטוגן בחמאת שקדים וג'לי
לחם מטוגן בחמאת שקדים וג'לי הוא ... צמחוני ארוחת בוקר. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 88 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם חמאה, פירות יער, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: לחם מטוגן עם חמאת בוטנים וריבה, פרנץ ' טוסט חמאת בוטנים וריבה, ו לחם מטוגן עם חמאת בוטנים וריבה.
הוראות
בסיר בינוני, לשלב את פירות יער קפואים עם סוכר 1/2 כוס מים ולהביא לרתיחה. מבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב וריסוק מדי פעם, עד פירות יער ורוטב הם מעובה מעט, על 10 דקות.
בינתיים, בתבנית אפייה גדולה, להכות את הביצים עם החלב. מסדרים את פרוסות הלחם על משטח עבודה ומפיצים 4 פרוסות באופן שווה עם חמאת השקדים.
מפזרים את 1/4 כוס שקדים קצוצים על גבי.
מורחים את פטל משמר באופן שווה על שאר פרוסות הלחם ולסגור את הכריכים.
מחממים מחבת גדולה ומוסיפים 1 כף של החמאה. טובלים את הכריכים בתערובת הביצים, לוחצים להשרות. מבשלים על המחבת על אש מתונה עד השחמה, על 3 דקות.
מוסיפים את החמאה הנותרת, הופכים את הכריכים ומבשלים עד להזהבה, בערך 3 דקות יותר.
מעבירים את הטוסט הצרפתי לצלחות וכפית רוטב ברי מעורב על גבי.
מקשטים עם שקדים קצוצים ומגישים מיד.