קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

לחם מטוגן במיה של קיי

לחם מטוגן במיה של קיי
לחם במיה של קיי דורש כ 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 171 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל וידאלי, קמח תירס, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לחם מטוגן במיה של קיי, Kaye Korma Curry, ו קציצות ארוחת בוקר סלמון של מאמא קיי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, להקציף יחד קמח תירס, קמח ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
להקציף במים כדי להפוך את הבלילה דקה. מערבבים במיה ובצל.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
מיםמים
במיהבמיה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
על חום בינוני, מוסיפים חמאה מבהירה למחבת ברזל יצוק. השתמש מצקת קטנה לשפוך הבלילה על מחבת. פאן צריך להיות חם מספיק כדי להפוך את הבלילה לרחוש. מבשלים עד תחתית הוא השחמה, על 3 עד 4 דקות, ואז להעיף וחום בצד השני. חזור עם הבלילה נוספת, הוספת חמאה יותר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאה מזוקקתחמאה מזוקקת
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מצקתמצקת