לחם מטוגן בריוש של גיל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל בריוש של גיל טוסט צרפתי. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 896 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 60 גרם של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם יש לכם לחם בריוש, ביצים, תותים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לחם בריוש פרנץ ' טוסט, לחם מטוגן בלתזר בריוש, ו לחם מטוגן בטעם קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קערה מתכת ערבוב ומכות מן מיקסר חשמלי לתוך המקפיא כדי להירגע. חתוך את קרום הקץ מלחם בריוש, וחתוך את כיכר הלחם לשניים; חתוך כל חצי שוב (4 חתיכות), וחתוך כל רבע לחצי עד 8 חתיכות של בריוש.
מניחים 2 כוסות תותים ומים לסיר מעל חום בינוני גבוה; מכסים את המחבת, ומביאים לרתיחה. בעדינות קיטור פירות יער עד שהם משחררים את המיץ שלהם, על 5 דקות.
היכו 1 כוס שמנת כבדה, תמצית וניל, וסוכר קונדיטוריה יחד עם מיקסר חשמלי בקערת מתכת צוננת עם המקצף הצונן עד שהקרם יוצר פסגות רכות; להפריש.
לטאטא את הביצים ואת הנותרים 1 כוס קרם יחד בקערה גדולה, ומניחים את חתיכות הלחם לתוך התערובת, כפית את הקרם על הלחם כדי מעיל. אפשר לעמוד במשך 5 דקות.
מחממים את החמאה במחבת מעל חום בינוני עד ריחני, ומניחים את חתיכות הבריוש המצופות למחבת. מבשלים עד הטוסט הצרפתי הוא חום זהוב, על 3 דקות לכל צד.
כדי לשרת, מניחים 2 חתיכות של לחם מטוגן על צלחת, חופפים מעט. מצקת תותים מבושלים ומיץ שלהם על טוסט צרפתי, העליון עם מנה נדיבה של קצפת. למעלה את השמנת עם כמה תותים טריים.