לחם מטוגן מצופה אגוז מוסקט
לחם מטוגן מצופה אגוז מוסקט נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 305 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, ביצים ועוד 3 חלמונים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לחם מטוגן מצופה אגוז מוסקט, קינמון טוסט קראנץ ® מצופה תפוח ממולא לחם צרפתי, ו בייקון מטוגן טוסט צרפתי מצופה פריך (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הלחם לפרוסות עבות קצת ביישן של 1 אינץ ' (ראה הערה). מסדרים את הלחם בשכבה אחת במחבת 13 על 9 אינץ', תוך שימוש במחבת ריבועית נוספת בגודל 8 אינץ ' במידת הצורך.
לטאטא את הביצים, חלמונים, ומלח יחד בקערה בינונית במשך 1 עד 2 דקות, או עד שהם קלים, מקציפים, וחלק לחלוטין. (לא צריך להיות שום פיסות ביצה או קשיחות שנותרו, או יהיה לך חתיכות של ביצה מבושלת על הטוסט.)
להקציף במחצית וחצי, יוגורט, סוכר מגורען, ו 2 כפיות אגוז מוסקט עד מעורבב היטב.
יוצקים את תערובת הביצים על הלחם. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר למשך הלילה, מסובבים בזהירות את הלחם פעם או פעמיים במידת האפשר.
כאשר מוכן לבשל, מחממים מחבת nonstick חשמלית עד 350°f או מחממים מחבת nonstick מעל חום בינוני. מברשת קלות את המחבת או מחבת עם קצת חמאה לבשל את הלחם בקבוצות במשך 6 עד 8 דקות או עד חום זהוב בצד החיצוני אבל עדיין רך במרכז, מפנה פעם אחת. התאם את החום לפי הצורך.
בעוד הלחם הוא טיגון, מערבבים יחד את אבקת הסוכר ו 1/8 כפית אגוז מוסקט ולשים במסננת בסדר רשת.
מפזרים את הטוסט הצרפתי החם בתערובת אבקת הסוכר ומגישים עם סירופ מייפל או שימורים.
הלחם פרוס עבה כך שמרכז כל פרוסה יישאר קרמי, אבל אם הפרוסות עבות מדי, המרכז לא יבשל בזמן שנדרש כדי לבשל את מבחוץ.
From Chicken and Egg: A Memoir of Suburban Homesteading with 125 Recipes by Janice Cole. טקסט זכויות יוצרים © 2011 על ידי ג ' ניס קול; תמונות זכויות יוצרים © 2011 על ידי אלכס פארנום. Published by Chronicle Books LLC.