לחם מטוגן עם אוכמניות ותפוז
לחם מטוגן עם אוכמניות עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 331 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות אם יש לכם לחם, קורנפלור, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: טוסט צרפתי אמברוזיה עם תבלין כתום-אוכמניות, טיפים עבור לחם מטוגן בריא יותר + אוכמניות שיבולת שועל פרנץ ' טוסט, ו אוכמניות אפוי טוסט צרפתי עם קרמבל Amaretti סירופ מייפל אוכמניות.
הוראות
ב 1-סיר ליטר, לערבב 1/3 כוס סוכר, קורנפלור ומיץ תפוזים עד חלקה; מערבבים אוכמניות.
חום לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות. מרתיחים 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
תרסיס ג 'לי רול פאן, 15 1/2x10 1/2x1 אינץ', עם ספריי בישול.
חותכים חתך לאורכו בצד של כל פרוסת לחם, חיתוך אבל לא דרך קצה אחר.
מקום במחבת. בקערה גדולה, להכות ביצים, חצי וחצי, 1/4 כוס סוכר, אגוז מוסקט ווניל עד מעורבב היטב.
יוצקים על לחם; להפוך פרוסות בזהירות מעיל. מכסים ומקררים 8 שעות או לילה.
מחממים תנור ל-425-אף, חושפים לחם מטוגן.
אופים 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב.
מגישים עם סירופ אוכמניות-כתום.