לחם מכונת פריך לחם תוצרת בית קערות
מכונת לחם פריך קערות לחם תוצרת בית דורש בערך 2 שעות ו -42 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגישה 6 . מנה אחת מכילה 72 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם יש לך שמרים, מים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 58%, שהוא מוצק. נסו לחם שיפון פריך (מכונת לחם, קערות לחם דלעת מסולסלות קלות במיוחד, ו תערובת מכונת לחם חיטה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
למדוד בזהירות, הצבת כל החומרים למעט חלמון ביצה 1 כף מים מכונת לחם פאן בסדר המומלץ על ידי היצרן.
בחר בצק / מחזור ידני. אין להשתמש במחזור עיכוב.
הסר את הבצק מהמחבת, באמצעות ידיים מקורנות קלות. לכסות ולתת לנוח 10 דקות על משטח מקומח קלות.
גריז outsides של שש כוסות פודינג 10 אונקיה.
מניחים כוסות הפוך על דף עוגיות ungreased. מחלקים את הבצק ל-6 חלקים שווים.
רול או לטפוח כל חתיכה לתוך מעגל 7 אינץ ' על משטח מקומח קלות. עיגולים בצורת בצק על פני החיצוניות של כוסות. מכסים ולתת לעלות במקום חם 15 עד 20 דקות או עד נפוח מעט.
מערבבים חלמון ביצה ו 1 כף מים; מברשת בעדינות על קערות לחם.
אופים 18 עד 22 דקות או עד חום זהוב. הרימו בזהירות קערות לחם מכוסות רפרפת ... לחם וכוסות יהיו חמות. קערות לחם מגניבות זקופות על מתלה תיל.