לחם מערבולת עשב
לחם מערבולת עשב יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 141 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך מלח, סוכר, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו צ'דר עשב מערבולת לחם, רולס צ'דר הרב מערבולת, ו עוף שעועית לבנה מרק עם מערבולת עשב (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב 1-1 / 2 כוסות קמח, סוכר, שמרים ומלח. בסיר, מחממים את המים והשמן עד 120°-130°.
להוסיף מרכיבים יבשים; לנצח עד מעורבב היטב. מערבבים מספיק קמח כדי ליצור בצק רך.
הפעל על משטח משוריין; ללוש עד חלק וגמיש, על 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופך פעם אחת כדי גריז העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1 שעה.
בקערה קטנה, לשלב את החמאה, פטרוזיליה, עירית, אבקת שום ומלח מתובל. אגרוף בצק למטה; להפוך על משטח מקומח קלות.
להתגלגל לתוך 15-in. אקס-12-אין. מלבן.
מורחים מילוי בתוך 1 ב. של קצוות.
להפשיל סגנון ג ' לי רול, מתחיל עם צד קצר; קמצוץ תפר לאטום.
משמנים תבנית אפייה ומפזרים קמח תירס.
מניחים בצד תפר כיכר למטה על מחבת מוכן. עם סכין חדה, לעשות כמה חתכים אלכסוניים רדודים על גבי כיכר. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1 שעה.
אופים ב 375° במשך 30-35 דקות או עד חום זהוב.
הסר מהמחבת למתלה תיל כדי להתקרר.