לחם מערבולת קינמון
לחם מערבולת קינמון עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שמרים, קינמון טחון, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו לחם מערבולת קינמון, לחם מערבולת קינמון, ו לחם מערבולת קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 3 כוסות של קמח, סוכר, מלח, ושמרים לתוך קערה של עמדה mixer.In כוס בטוחה למיקרוגל או בסיר, ממיסים את החמאה והחלב יחד עד שהתערובת חמה מאוד.
תן לו להתקרר עד כ 130 מעלות (למדוד עם מדחום עבור דיוק).מערבבים את החלב לתוך תערובת הקמח, ולאחר מכן מוסיפים את הביצה ואת הוניל ומערבבים עד מעורב.
מוסיפים את כוס הקמח הנותרת ברבע כוס עד שהבצק דביק. אם אתה משוקלל הקמח שלך, אתה כנראה להשתמש בכל זה. אם היית גורף, אולי לא.באמצעות חיבור הוו בצק של מערבל לעמוד, ללוש עד הבצק הוא חלק וגמיש.
מניחים את הבצק לקערה משומנת, מכסים, ומאפשרים לו לעלות במקום חם עד הוכפל בתפזורת, על 1 1/2 שעות.אגרוף למטה בצק ולהסתובב על משטח עבודה מקומח.
מגלגלים חצי מהבצק למלבן בגודל 8×12 אינץ'.
מערבבים יחד קינמון וסוכר חום, ואז מפזרים באופן שווה על מלבן.
להתגלגל בחוזקה לתוך בול עץ, לצבוט את הקצוות סגורים, ולהכניס אותם מתחת.
מניחים במחבת כיכר משומנת קלף מרופדת 9×5 או 8×4 אינץ'.חזור עם מחצית הנותרים של בצק.
בואו לעלות במקום חם עד הוכפל בתפזורת, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מברשת את החלק העליון של כיכר עם חמאה מומסת, ואז אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, נשמע חלול כאשר טפח, כ 30 דקות.