קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם מערבולת קינמון

לחם מערבולת קינמון
לחם מערבולת קינמון עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שמרים, קינמון טחון, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו לחם מערבולת קינמון, לחם מערבולת קינמון, ו לחם מערבולת קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים 3 כוסות של קמח, סוכר, מלח, ושמרים לתוך קערה של עמדה mixer.In כוס בטוחה למיקרוגל או בסיר, ממיסים את החמאה והחלב יחד עד שהתערובת חמה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
תן לו להתקרר עד כ 130 מעלות (למדוד עם מדחום עבור דיוק).מערבבים את החלב לתוך תערובת הקמח, ולאחר מכן מוסיפים את הביצה ואת הוניל ומערבבים עד מעורב.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
3
מוסיפים את כוס הקמח הנותרת ברבע כוס עד שהבצק דביק. אם אתה משוקלל הקמח שלך, אתה כנראה להשתמש בכל זה. אם היית גורף, אולי לא.באמצעות חיבור הוו בצק של מערבל לעמוד, ללוש עד הבצק הוא חלק וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4
מניחים את הבצק לקערה משומנת, מכסים, ומאפשרים לו לעלות במקום חם עד הוכפל בתפזורת, על 1 1/2 שעות.אגרוף למטה בצק ולהסתובב על משטח עבודה מקומח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מגלגלים חצי מהבצק למלבן בגודל 8×12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מברשת עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
מערבבים יחד קינמון וסוכר חום, ואז מפזרים באופן שווה על מלבן.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
8
להתגלגל בחוזקה לתוך בול עץ, לצבוט את הקצוות סגורים, ולהכניס אותם מתחת.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מניחים במחבת כיכר משומנת קלף מרופדת 9×5 או 8×4 אינץ'.חזור עם מחצית הנותרים של בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
10
בואו לעלות במקום חם עד הוכפל בתפזורת, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
מברשת את החלק העליון של כיכר עם חמאה מומסת, ואז אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, נשמע חלול כאשר טפח, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד