לחם מערבולת קינמון
אם יש לך מלח, קינמון טחון, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו לחם מערבולת קינמון, לחם מערבולת קינמון, ו לחם מערבולת קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל מחבת כיכר 9x5 אינץ'. בקערה קטנה, לערבב יחד 1/3 כוס סוכר 2 כפיות קינמון; להפריש.
בקערה גדולה לשלב קמח, אבקת אפייה, מלח ונותר 1 כוס סוכר.
מערבבים ביצה, חלב ושמן; מוסיפים לתערובת קמח. מערבבים עד רק לחלח.
מפזרים חצי תערובת קינמון/סוכר שמורות. חזור עם הבלילה הנותרים ותערובת קינמון / סוכר. צייר סכין דרך הבלילה לשיש.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 עד 50 דקות, או עד שקיסם מוכנס למרכז הכיכר יוצא נקי.
תן מגניב במחבת במשך 10 דקות לפני הסרת מתלה חוט להתקרר לחלוטין. לעטוף בנייר כסף ולתת לשבת לילה לפני חיתוך.