קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות2
ציון בריאות16
מגזין

לחם מתוק פרג-זרע

לחם מתוק פרג-זרע
לעשות בצק

הוראות

1
מפזרים שמרים על תערובת ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם שמרים לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
היכו יחד חמאה ונשארו 1/2 כוס סוכר במיקסר במהירות בינונית עד חיוור ורך.
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
3
מוסיפים חלמונים, וניל, מלח, גרידה, מכות עד בשילוב, ולאחר מכן להוסיף תערובת שמרים. להפחית את המהירות נמוכה ולהוסיף קמח (2 1/2 כוסות) וחלב, לסירוגין 2 קבוצות וערבוב עד בשילוב. הגדל את המהירות לבינונית והכה עד שהבצק מבריק וגמיש, 4 עד 6 דקות. (הבצק יהיה רך ודביק מאוד.)
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
לגרד את הצד של קערה לכסות קערה עם פלסטיק לעטוף ומגבת מטבח. בצק אבק עם 2 כפות קמח.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
זנים של פטריותזנים של פטריות
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
בואו לעלות במקום חם, ללא טיוטה עד הוכפל בתפזורת, 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
הפוך מילוי בזמן שהבצק עולה
1
הסר מהחום ולתת לעמוד עד שרוב הקרם נספג, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מערבבים תערובת לתוך מילוי פרג-זרע בקערה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
3
להרכיב כיכרות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
אגרוף את הבצק עם מרית משומנת קלות ולחלק ל 2 חתיכות שוות.
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2
רול החוצה 1 חתיכת על משטח משוריין היטב עם פינים מתגלגלים מקורנים למלבן 12 על ידי 9 אינץ '(בערך 1/4 אינץ ' עבה) עם צד ארוך קרוב אליך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
3
מורחים חצי מילוי באופן שווה על פני הבצק עם מרית אופסט, משאיר גבול 1/2 אינץ ' בכל רחבי קצה. היכו יחד חלמון ושמנת לשטיפת ביצים ומברשת על גבול ארוך קרוב אליך.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
4
החל בצד הארוך הרחוק ביותר ממך, לגלגל בצק כלפיך לתוך יומן נוח, צובט בחוזקה לאורך קצה ביצה שטף לאטום. קמצוץ קצוות של כיכר יחד ולסדר לאורך על תבנית אפייה, את המרכז ואת הצד התפר למטה. טאק מסתיים תחת מעט. ליצור כיכר שנייה באותו אופן, ריווח כיכרות כ 4 אינץ ' זה מזה. צ ' יל הנותרים ביצה לשטוף להשתמש מאוחר יותר. כיסוי רופף עם גלישת פלסטיק חמאה ולתת לעלות במקום חם, ללא טיוטה עד כיכרות להכפיל בתפזורת, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
5
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
6
חותכים 3 פתחי קיטור, במרווחים של 3 עד 4 אינץ ' זה מזה, בכל כיכר עם סכין חדה, ולאחר מכן מברשת כיכרות עם שאריות ביצה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
אופים עד קרום הם חום זהוב עמוק ישבנים קול חלול כאשר טפח, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
העברה למתלה וקריר לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הערת טבחים
1
Loaves can be baked 3 days ahead and kept, wrapped in foil, at room temperature.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות