קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות19
מגזין

לחם סודה אירי

לחם סודה אירי

הוראות

1
מוסיפים את חלב החמאה ומערבבים את התערובת עד שהיא יוצרת בצק. להפוך את הבצק החוצה על משטח משוריין היטב ללוש אותו במשך 1 דקה. חצי מהבצק, בידיים מקומטות, מעצבים כל חצי לכיכר עגולה ומעבירים את הלחם לסדין אפייה משומן קלות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
זרעי קימלזרעי קימל
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
חותכים x 1/4 אינץ עמוק על פני צמרות הכיכרות עם סכין חדה ואופים את הכיכרות באמצע תנור 350°f. שחומם מראש במשך 45 עד 55 דקות, או עד בודק יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
להעביר את הכיכרות למתלים ולתת להם להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
Transfer the loaves to racks and let them cool.