מוסיפים את חלב החמאה ומערבבים את התערובת עד שהיא יוצרת בצק. להפוך את הבצק החוצה על משטח משוריין היטב ללוש אותו במשך 1 דקה. חצי מהבצק, בידיים מקומטות, מעצבים כל חצי לכיכר עגולה ומעבירים את הלחם לסדין אפייה משומן קלות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוז, או סוכר תפוז
זרעי קימל
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ריבת אוכמניות איכותית
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
חותכים x 1/4 אינץ עמוק על פני צמרות הכיכרות עם סכין חדה ואופים את הכיכרות באמצע תנור 350°f. שחומם מראש במשך 45 עד 55 דקות, או עד בודק יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת