קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות19
מגזין

לחם סודה אירי

לחם סודה אירי

הוראות

1
מוסיפים את חלב החמאה ומערבבים את התערובת עד שהיא יוצרת בצק. להפוך את הבצק החוצה על משטח משוריין היטב ללוש אותו במשך 1 דקה. חצי מהבצק, בידיים מקומטות, מעצבים כל חצי לכיכר עגולה ומעבירים את הלחם לסדין אפייה משומן קלות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
זרעי קימלזרעי קימל
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
2
חותכים x 1/4 אינץ עמוק על פני צמרות הכיכרות עם סכין חדה ואופים את הכיכרות באמצע תנור 350°f. שחומם מראש במשך 45 עד 55 דקות, או עד בודק יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
3
להעביר את הכיכרות למתלים ולתת להם להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
Transfer the loaves to racks and let them cool.