מוסיפים את חלב החמאה ומערבבים את התערובת עד שהיא יוצרת בצק. להפוך את הבצק החוצה על משטח משוריין היטב ללוש אותו במשך 1 דקה. חצי מהבצק, בידיים מקומטות, מעצבים כל חצי לכיכר עגולה ומעבירים את הלחם לסדין אפייה משומן קלות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולה
זרעי קימל
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
גרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
2
חותכים x 1/4 אינץ עמוק על פני צמרות הכיכרות עם סכין חדה ואופים את הכיכרות באמצע תנור 350°f. שחומם מראש במשך 45 עד 55 דקות, או עד בודק יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות