לחם סודה אירי
לחם סודה אירי יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 186 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתאים ל-15 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, וידוי # 56: אני חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה Wheaten אירי, ו לחם סודה אירי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, 1/3 כוס סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה גדולה.
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה פירורים גסים.
מוסיפים חלב חמאה ודומדמניות; מערבבים רק עד לחלחל.
מניחים בצק על משטח מקומח קלות; ללוש 10 פעמים. צורה לתוך 2-1 / 2-inch-עבה עגול.
מניחים על תבנית אפייה מרוסס עם ספריי בישול.
חותכים עמוק 1/2 אינץ '" X " בחלק העליון של הבצק; מפזרים סוכר שנותר.
אופים 1 שעה או עד חום זהוב.
הסר לחם מאפיית גיליון כדי מתלה חוט; מגניב לחלוטין לפני חיתוך לתוך פלחי.