את המתכון של לחם סודה אירי ניתן להכין תוך כשעה ו-40 דקות . מתכון זה מכיל 16 מנות עם 224 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -6 גרם שומן כל אחת. תמורת 30 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זה עובד היטב בתור לחם במחיר סביר מאוד. זה יהיה להיט ברחוב שלך . אירוע יום פטריק . אם יש לכם אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 24% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פודינג לחם סודה אירי עם ריבת צימוקים , וידוי חלק אירי וחלק מטורף... לחם סודה אירי ולחם סודה אירי .
הוראות
1
בקערה גדולה מערבבים את חמשת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
חותכים פנימה חמאה עד שהתערובת מזכירה פירורים גסים. מערבבים פנימה את הצימוקים וזרעי הקימל. מניחים בצד 1 כף ביצה טרופה. בקערה מערבבים את החלב והביצים הנותרות; מערבבים לתערובת פירורים רק עד שהקמח נרטב (הבצק יהיה דביק). הופכים על משטח מקומח היטב; ללוש כ-10 פעמים. יוצרים כדור.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימל
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
זנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
3
מניחים ב-9 אינץ' משומן. תבנית אפייה עגולה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
חותכים 4 אינץ'. X, 1/4 אינץ'. עמוק, במרכז הכדור.
5
מברישים את החלק העליון בביצה שמורה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
אופים ב-350 מעלות למשך שעה ו-20 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מכסים ברפיון בנייר כסף במהלך 20 הדקות האחרונות אם החלק העליון משחים מהר מדי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשת לצינון מלא.