לחם סודה אירי II
גשו לסופר וקנו סוכר, חלב חמאה, זרעי קימל, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, וידוי # 56: אני חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה Wheaten אירי, ו לחם סודה אירי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים קמח, אבקת אפייה, מלח וסוכר. מקציפים ביצים עם חלב חמאה.
מוסיפים את הביצים ואת חלב החמאה לתוך תערובת הקמח; מערבבים בצימוקים.
יוצקים בצק על לוח מקומח קלות. צורה לתוך כיכר עגולה, הוספת קמח במידת הצורך.
מקום במחבת springform משומן קלות.
מפזרים למעלה עם זרעי קימל אם תרצה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה או עד החלק התחתון של כיכר נשמע חלול כאשר טפח.