לחם סודה אירי הטוב ביותר אי פעם
אם יש לך בערך שעה 10 דקות לבלות במטבח, Best Ever Irish Soda Bread עשוי להיות מתכון צמחוני לקטו אובו אדיר לנסות. ארוחת בוקר זו מכילה 534 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. תמורת 60 סנט למנה , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 8. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר, חמאה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זהו מתכון ידידותי מאוד לתקציב לחובבי אוכל אירופאי. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור st. יום פטריק . מתכון זה אהוב על 66 אוכלי אוכל וטבחים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. מתכונים דומים: Irish Soda Bread with Raisins , Irish Soda Bread By Mommie Cooks , ו- Raspberry Soda Bread: New Take On An Irish Tradition .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית עוגה בגודל 9 אינץ'.
מערבבים יחד את הקמח, הסוכר, המלח, אבקת האפייה והסודה לשתייה בקערה גדולה. בעזרת חותכן מאפים חותכים בעדינות את החמאה לתוך תערובת הקמח עד לקבלת תערובת אחידה ומערבבים פנימה את הצימוקים. בקערה אחרת, טורפים את החמאה והביצים יחד; טורפים קלות את תערובת החמאה לתוך תערובת הקמח.
מניחים את הבצק בתבנית העוגה המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהלחם תופח והחלק העליון מזהיב, 45 דקות עד שעה. סכין המוחדרת למרכז הלחם אמורה לצאת נקייה. מצננים את הלחם בתבנית על רשת 10 דקות לפני שמוציאים.