לחם סודה אירי לח
המתכון לחמי סודה אירי לח מוכן תוך כשעה והוא בהחלט אופציה צמחונית לקטו אובו יוצאת דופן לאוהבי האוכל האירופי. מנה אחת מכילה 186 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . מתאים ל-16 ומחירו 19 סנט למנה מנות. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור st. יום פטריק . 135 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה עובד היטב כארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סודה לשתייה, חמאה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 35% , וזה לא כל כך מרהיב. לחם סודה אירי עם צימוקים , לחם סודה אירי מאת Mommie Cooks ולחם סודה פטל: New Take On An Irish Tradition דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הסוכר, הסודה לשתייה, אבקת האפייה והמלח.
חותכים פנימה חמאה עד שהתערובת מזכירה פירורים גסים.
מוסיפים צימוקים. מערבבים פנימה חלב רק עד להרטיב. הופכים על משטח מקומח קלות; ללוש בעדינות 6-8 פעמים.
מניחים על תבנית אפייה לא משומנת; לטפוח לתוך 7-in. כיכר עגולה. בעזרת סכין חדה, חותכים 1-in. לחצות כ-1/4 אינץ' עמוק על גבי הכיכר.
אופים ב-375 מעלות למשך 40-45 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.