לחם סודה אירי עם צימוקים וקראווי
זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: לחם סודה אירי עם צימוקים וקראווי, לחם סודה אירי עם צימוקים, ו לחם סודה אירי עם צימוקים.
הוראות
מחממים התנור ל 177°. בנדיבות חמאה כבדה 10-12 אינץ מחבת עם צדדים גבוהים.
לטאטא את הקמח, הסוכר, אבקת אפייה, מלח, וסודה לשתייה בקערה גדולה כדי להתמזג.
מוסיפים את החמאה; באמצעות קצות האצבעות, לשפשף עד פירורים גס טופס. מערבבים בצימוקים וזרעי קימל.
לטאטא את חלב החמאה והביצה בקערה בינונית כדי להתמזג.
מוסיפים לבצק; באמצעות כף עץ, מערבבים רק עד לשלב טוב (הבצק יהיה דביק מאוד).
להעביר את הבצק למחבת מוכנה; להחליק את החלק העליון, mounding מעט במרכז. באמצעות סכין חדה קטנה טבולה בקמח, לחתוך X 1 אינץ ' עמוק במרכז הבצק העליון.
אופים עד הלחם מבושל דרך ובוחן מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי, על 1 שעה 15 דקות. לקרר את הלחם במחבת 10 דקות. להתהפך על מתלה וקריר לחלוטין.