לחם סודה בחמאה חומה
המתכון לחם סודה חמאה חום מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 156 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו לחם סודה בחמאה חומה, לחם סודה בחמאה חומה, ו לחם סודה חום (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה עמדה במרכז התנור וחימום מראש עד 375 ° F. מערבבים חמאה בסיר קטן כבד על חום בינוני עד מומס וזהוב חום, כ 3 דקות.
מערבבים קמח, שיבולת שועל, סוכר, רוזמרין, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, ו 3/4 כפית פלפל בקערה גדולה להתמזג.
יוצקים חלב חמאה וחמאה מומסת על תערובת הקמח; מערבבים עם מזלג עד תערובת הקמח הוא רטוב.
להפוך את הבצק על משטח עבודה מקומח. ללוש בעדינות עד הבצק מגיע יחד, על 7 סיבובים. תתחלקו לשניים. צורה כל חצי לתוך כדור; לשטח כל סיבוב 6 אינץ'.
מניחים סיבובים על תבנית אפייה ungreased, מרווח 5 אינץ ' זה מזה.
מברשת צמרות עם ביצה מוכה לבן.
מפזרים קלות עם פלפל שחור טחון. באמצעות סכין חדה קטנה, לחתוך 1/2 אינץ ' עמוק X בחלק העליון של כל בצק עגול.
אופים לחמים עד חום זהוב עמוק ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 45 דקות. לחמים מגניבים על המדף לפחות 30 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
תקבל את הלחם הסודה העדין ביותר על ידי לישה של הבצק בעדינות ובקצרה, רק עד שהוא מגיע יחד, כך גלוטן מפותח באופן מינימאלי.