לחם סודה חומה ארבעה פרובינציות
Four Provinces Brown Soda Bread עשוי להיות בדיוק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתאים ל-16 ומחירו 30 סנט למנה מנות. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 172 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -2 גרם שומן למנה. 8 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זהו מתכון במחיר סביר מאוד לחובבי האוכל האירופי. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש סודה לשתייה, ביצה, קמח ושמנת אבנית. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . עם ציון של 49% , המנה הזו די טובה. לחם סודה אירי עם צימוקים , לחם סודה אירי מאת Mommie Cooks ולחם שיבולת שועל, משמש, אגוזי מלך דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). משמנים שני ניירות אפייה.
טורפים יחד את הביצה, החמאה והמולסה בקערה עד לקבלת תערובת אחידה; לְהַפְרִישׁ. מערבבים יחד את הקמח המלא, הקמח לכל מטרה, הסובין, קרם הטרטר והסודה לשתייה בקערה גדולה נפרדת, ויוצרים גומה במרכז.
יוצקים את תערובת החמאה לבאר ומערבבים עד שנוצר בצק רך. מערבבים פנימה את הצימוקים הזהובים, ואז הופכים את הבצק על משטח עבודה מקומח היטב, ולשים 8 עד 10 פעמים לפני שמחלקים לשני כדורים עגולים.
מניחים את הכדורים על ניירות האפייה והשתמשו בסכין חדה כדי לחתוך X בעומק 1/2 אינץ' בחלק העליון של כדורי הבצק.
הכניסו את הכיכרות לתנור שחומם מראש, והנמיכו את הטמפרטורה ל-325 מעלות F (165 מעלות צלזיוס).
אופים במשך 25 עד 30 דקות עד להזהבה. עוטפים את הכיכרות במגבות כותנה קלות למשך 10 דקות לאחר הוצאתן מהתנור.