קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

לחם סודה שיבולת שועל

לחם סודה שיבולת שועל
המתכון לחם סודה שיבולת שועל יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 55 דקות. יש ארוחת בוקר זו 254 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1074 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לך שיבולת שועל מגולגל מיושן, ביצה, סודה לשתיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו לחם סודה שיבולת שועל אגוז אירי, שיבולת שועל, משמש, לחם סודה אגוז, ו אפיית לחם: לחם סודה עם חמוציות מיובשות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור וטוחנים את שיבולת השועל: מחממים תנור ל-450 ° F.  
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים שיבולת שועל במעבד מזון ודופק עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
לטאטא יחד מרכיבים יבשים: בקערה גדולה, להקציף במרץ יחד שיבולת השועל הקרקע דק, קמח, סודה לשתיה, סוכר, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
הפוך את הבצק לחם סודה: מערבבים את החלב והביצה יחד. הפוך היטב באמצע תערובת הקמח ושופכים בתערובת ביצת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כיכרות (16 אונקיות כל אחת) בצק לחם קפוא, מופשר2 כיכרות (16 אונקיות כל אחת) בצק לחם קפוא, מופשר
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
בעדינות לקפל את הקמח שמסביב על החמאה עם כף עץ. המשך לקפל בעדינות עד רק בשילוב. אל תגזימו! הבצק צריך להיראות פרוע מאוד. זה צריך להיות בצד הלח.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
אם זה רטוב מדי להתמודד, להוסיף קצת יותר קמח. אם יבש מדי, להוסיף קצת יותר חלב חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1
מניחים את הבצק על משטח קמח קל. ללוש פעם או פעמיים בלבד, וליצור צורה תלולית. משמנים מחבת ברזל יצוק גדולה עם מעט חמאה ומניחים את הבצק במרכז. (אם אין לך מחבת ברזל יצוק, פשוט לשים על תבנית אפייה משומנת שיכול לקחת חום גבוה.)
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
להבקיע את מרכז הבצק בצורת צלב עם סכין חדה, מה שהופך 1 1/2 אינץ חתכים עמוקים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1
מניחים בתנור ואופים במשך 15 דקות ב 232° (230 °C). ואז להוריד את טמפרטורת התנור ל400 (205°C) ומבשלים 25 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
כדי לבדוק אם הלחם מוכן, להוציא אותו מהתנור, להפוך אותו ולדפוק על הקרקעית. אם זה נשמע חלול, זה נעשה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
הסר מחבת מהתנור ולתת לשבת במשך 10 דקות. שימו לב, שמרו על עצמכם עם הידיות החמות של מחבת הברזל היצוקה! אני אף פעם לא משאיר את זה ליד המקרה (אחרי שנשרפתי די קשה פעם להרים מחבת חמה), ואני משפשף קוביית קרח על הידית החמה כדי לקרר אותו, כך שמישהו לא בטעות להרים את המחבת על ידי הידית.
מרכיבים שתצטרך
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר לחם מן המחבת ולתת מגניב יותר על מתלה חוט עוד 15 דקות בערך. הלחם הוא הטוב ביותר אם נאכל בתוך שעות של אפייה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מגישים עם חמאה וריבה. אם חוסכים לאחר כך, לעטוף במגבת תה נקי מעט לח.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ריבהריבה
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי ללחם סודה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.