לחם סודה שיבולת שועל
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. אם יש לכם אבקת אפייה, שמנת, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: לחם סודה שיבולת שועל, לחם סודה שיבולת שועל אגוז אירי, ו שיבולת שועל, משמש, לחם סודה אגוז.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בקערה גדולה, מערבבים יחד קמח, שיבולת שועל 1/2 כוס, מלח, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
בקערה אחרת, מערבבים יחד שמנת חמוצה, חלב, דבש וסוכר.
מוסיף לתערובת הקמח, ומערבבים רק עד מעורבב היטב. מוסיפים חמאה מומסת או מרגרינה.
הפוך את הבצק על תבנית אפייה מרוססת קלות. צורה לתוך מעגל עגול, מוגבל קלות, על 8 אינץ ' קוטר.
מברשת את החלק העליון של כיכר עם חמאה מומסת או מרגרינה, ומפזרים הנותרים 1 כף שיבולת שועל. עם סכין, להבקיע את החלק העליון של כיכר לרבעים.
אופים במשך כ 40 דקות, או עד השחמה. מגניב לגמרי לפני חיתוך.