לחם סנטה הזהב
אם יש לכם צימוקים, ביצים, חלמונים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 15%, וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: צימוקים זהובים ודומדמניות לחם חום אירי {לחם חיטה}, פיצות לחם צרפתי סנטה פה, ו סנטה פה נ. מ.: ג'לפנו מרגריטה {} ומלון סנטה פה.
הוראות
בקערה גדולה שלבו 2 כוסות קמח, סוכר, שמרים ומלח. בסיר קטן, חלב חום, מים וחמאה כדי 120 -130 -130 -.
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים רק עד לחות. מקציפים ביצים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק נוקשה.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון עליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
מחממים תנור ל-350 זָהוּב. אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים לשתי מנות, האחת גדולה מעט מהשנייה.
מעצבים את החלק הגדול יותר למשולש מוארך עם פינות מעוגלות לראשו ולכובעו של סנטה.
חלקו את החלק הקטן יותר לשניים. מעצבים ומשטחים חצי לזקן. בעזרת מספריים או חותך פיצה חותכים לרצועות עד 1 אינץ'. של למעלה. מיקום על פניו של סנטה; רצועות טוויסט ותלתל אם תרצה בכך.
השתמש בבצק שנותר לשפם, לאף, לכובע פונפון ושוליים. מעצבים מנת בצק לשפם; משטחים וחותכים את הקצוות לרצועות קטנות בעזרת מספריים.
מניחים כדור קטן מעל שפם לאף. קפלו את קצה הכובע והוסיפו כדור נוסף לפונפון.
מרדדים חתיכת בצק צרה ליצירת שולי כובע; מיקום מתחת לכובע.
עם מספריים, לחתוך שני חריצים לעיניים; הכנס צימוקים לתוך חריצים. בקערות קטנות נפרדות, היכו ביצה כל חלמון.
הוסף צבע מאכל אדום לחלמון אחד; מברישים בזהירות את הכובע, האף והלחיים.
מברישים חלמון רגיל מעל הבצק שנותר.
אופים 15 דקות. לחשוף; אופים 10-12 דקות יותר או עד להזהבה. מצננים על רשת.