קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

לחם ספגטי טעים

לחם ספגטי טעים
לחם ספגטי טעים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 477 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך רוטב ספגטי, בשר בקר טחון, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו ספגטי עם אנשובי ופירורי לחם (Spaghetti con Acciughe e Mollica), בריא וטעים: סקווש ספגטי עם ריקוטה, מרווה וצנוברים, ו לחם דלעת טעים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים בשר במחבת החמה עד להשחמה ומתפוררת, 5 עד 7 דקות; לנקז ולהשליך שומן.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
להעביר בשר בקר טחון לקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
4
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים ספגטי במים רותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק עד הנשיכה, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
ניקוז.
6
מעבירים ספגטי לקערה עם בשר טחון ומערבבים ברוטב ספגטי וגבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
רוטב פסטהרוטב פסטה
בשר טחוןבשר טחון
ספגטיספגטי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
פורסים בצק פיצה על תבנית אפייה. החל עם קצה ארוך, לחתוך את השלישים החיצוניים 2 של הקרום לרצועות אופקיות 1 אינץ', משאיר את השלישי במרכז לא חתוך. תערובת ספגטי כפית על השלישי במרכז מלמעלה למטה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצהבצק פיצה
ספגטיספגטי
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מורחים גבינת מוצרלה על תערובת הספגטי.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
ספגטיספגטי
מורחיםמורחים
9
לקלוע את רצועות הבצק על המילוי על ידי משיכת רצועת בצק על פני המילוי ומושך רצועה נוספת מהצד הנגדי על הרצועה הראשונה. קמצוץ רצועות יחד ולהמשיך לקלוע עד המילוי מכוסה בצק קלוע.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
10
מערבבים שום בשמן זית בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מברשת שמן זית תערובת על החלק העליון של הלחם.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
לחםלחם
12
אופים בתנור שחומם מראש עד המילוי חם והקרום הוא חום זהוב, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
מגישים לחתוך בפרוסות.