לחם ספגטי טעים
לחם ספגטי טעים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 477 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך רוטב ספגטי, בשר בקר טחון, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו ספגטי עם אנשובי ופירורי לחם (Spaghetti con Acciughe e Mollica), בריא וטעים: סקווש ספגטי עם ריקוטה, מרווה וצנוברים, ו לחם דלעת טעים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים בשר במחבת החמה עד להשחמה ומתפוררת, 5 עד 7 דקות; לנקז ולהשליך שומן.
להעביר בשר בקר טחון לקערת ערבוב.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים ספגטי במים רותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק עד הנשיכה, על 12 דקות.
מעבירים ספגטי לקערה עם בשר טחון ומערבבים ברוטב ספגטי וגבינת פרמזן.
פורסים בצק פיצה על תבנית אפייה. החל עם קצה ארוך, לחתוך את השלישים החיצוניים 2 של הקרום לרצועות אופקיות 1 אינץ', משאיר את השלישי במרכז לא חתוך. תערובת ספגטי כפית על השלישי במרכז מלמעלה למטה.
מורחים גבינת מוצרלה על תערובת הספגטי.
לקלוע את רצועות הבצק על המילוי על ידי משיכת רצועת בצק על פני המילוי ומושך רצועה נוספת מהצד הנגדי על הרצועה הראשונה. קמצוץ רצועות יחד ולהמשיך לקלוע עד המילוי מכוסה בצק קלוע.
מערבבים שום בשמן זית בקערה קטנה.
מברשת שמן זית תערובת על החלק העליון של הלחם.
אופים בתנור שחומם מראש עד המילוי חם והקרום הוא חום זהוב, 25 עד 30 דקות.