לחם ספודיני
לחם Spudini הוא צמחוני ומספק כ 7 מנות. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 496 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו לחם פריך, חמאה, צלפים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 42 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. נסו לחם שיבולת שועל (מכונת לחם/אופה לחם), לחם פרג לימון רזה (לחם לולאה פירות), ו מכונת לחם צרפתית קטנה ובריאה במיוחד (Abm) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
הוסף את כל שאר החומרים למעט לחם וגבינה. פרוסת לחם בפרוסות 3/4 אינץ', לא כל הדרך, להשאיר את הקרום התחתון מחובר.
מורחים כל צד עם ממרח חמאה.
מניחים חתיכת מוצרלה בין כל פרוסה.
מברשת למעלה בצד של לחם עם ממרח חמאה. לעטוף בנייר כסף.
אופים במשך 25 עד 30 דקות, או עד גבינה מותכת לאורך כל. רדיד פתוח, חום תחת broiler