קושיבינוני
מוכן ב42 דק.
מנות7
ציון בריאות4
מגזין

לחם ספודיני

לחם ספודיני
לחם Spudini הוא צמחוני ומספק כ 7 מנות. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 496 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו לחם פריך, חמאה, צלפים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 42 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. נסו לחם שיבולת שועל (מכונת לחם/אופה לחם), לחם פרג לימון רזה (לחם לולאה פירות), ו מכונת לחם צרפתית קטנה ובריאה במיוחד (Abm) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
קוצצים שום במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
הוסף את כל שאר החומרים למעט לחם וגבינה. פרוסת לחם בפרוסות 3/4 אינץ', לא כל הדרך, להשאיר את הקרום התחתון מחובר.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
לחםלחם
קרוםקרום
4
מורחים כל צד עם ממרח חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה מורחבתחמאה מורחבת
מורחיםמורחים
5
מניחים חתיכת מוצרלה בין כל פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
6
מברשת למעלה בצד של לחם עם ממרח חמאה. לעטוף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
חמאה מורחבתחמאה מורחבת
לחםלחם
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
אופים במשך 25 עד 30 דקות, או עד גבינה מותכת לאורך כל. רדיד פתוח, חום תחת broiler
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום