לחם עגבניות גינה
לחם עגבניות גינה הוא טבעוני ומספק כ 48 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 76 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטרוזיליה, זרעי דלעת, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עגבניות שרי, שעועית ירוקה, וסלט שעועית שעווה עם פירורי לחם אפוי מ ' מטבח גן ספר בישול, קומפוט עגבניות גינה, ו סלט עגבניות גינה.
הוראות
בקערה של מערבל עומד או קערה גדולה אחרת, מפזרים שמרים מעל 1/4 כוס חם (100 עד 11
בואו לעמוד עד קצף, על 10 דקות.
בינתיים, לשטוף עגבניות הליבה; לחתוך כל אחד חצי לרוחב. לסחוט מיץ וזרעים לתוך קערה; לחתוך עגבניות לחתיכות 1/2 אינץ'. אתה צריך 1/4 כוס מיץ עם זרעים (אם יש לך פחות מ 1/4 כוס, להוסיף מים כדי לפצות את ההבדל; אם יש לך יותר, להשליך נוסף)ו 3 1/2 כוסות חתיכות עגבניות.
מוסיפים ביגה, עגבניות ומיץ, רסק עגבניות, פטרוזיליה, מרווה, שום, טימין, פלפל, קמח מחיטה מלאה, 2 קמח לחם כוסות, ומלח לתערובת שמרים. הכה עם קובץ מצורף ההנעה במהירות נמוכה,או מערבבים עם כף כבדה, עד מעורבב היטב. בהדרגה להכות או לערבב 1 1/2 יותר קמח לחם כוסות, 1/4 כוס בכל פעם, עד תערובת יוצרת בצק רך.
לעבור לקרס בצק ולהכות במהירות בינונית עד הבצק הוא חלק וגמיש ומושך נקי מצדדים של קערה אבל הוא עדיין דביק מעט, 6 עד 8 דקות; או לגרד בצק על לוח מקומח קל ללוש ביד עד חלקה ואלסטית אבל עדיין דביק מעט, 7 עד 10 דקות.
מוסיפים דלעת גרעיני חמניות ומכים עם וו בצק או ללוש ביד רק עד incorporated (לאחר ערבוב ביד, מניחים בצק בקערה).
מכסים את הקערה בניילון נצמד; נותנים לבצק לעלות בטמפרטורת החדר עד להכפלה, 2 עד 2 1/2 שעות. אגרוף למטה עם היד שלך כדי לגרש אוויר.
לכסות מחדש את הבצק עם ניילון לעטוף ולתת לעלות שוב עד הוכפל, 1 עד 1 1/2 שעות. או לעלייה איטית, צמרמורת לפחות 8 ועד 12 שעות; בואו לבוא לטמפרטורת החדר, על 3 שעות.
לגרד בצק על לוח משוריין היטב ללוש בקצרה כדי לגרש אוויר. תתחלקו לשניים. עם ידיים מקורנות קלות, לאסוף כל חצי לתוך כדור, ואז למתוח ולתקוע קצוות תחת לעצב לתוך כדור עגול וחלק.
מניחים כיכרות על משטח משוריין היטב, אבק קלות עם קמח, לכסות באופן רופף עם ניילון נצמד, ולתת לעלות בטמפרטורת החדר עד שהם מעט נפוחים ולהחזיק את חותמה של אצבע כאשר לחץ קל, על 1 1/2 שעות.
מפזרים 13 על ידי 17 אינץ ' תבנית אפייה בנדיבות עם קמח תירס.
העברת כיכרות, אחד בכל פעם, לגיליון, מרווח 2 עד 3 סנטימטרים זה מזה. עם סכין חדה, חתך 1 אינץ ' עמוק X על גבי כל כיכר.
מניחים גיליון על מתלה בשליש התחתון של 450 רגיל או תנור הסעה.
או, אם באמצעות אבן אפייה, להחליק בעדינות קצה של גיליון אפייה מכוסה קמח תירס מתחת לכיכר אחת ולהרים אותו על קצה הסדין. סלאש כמונחה לעיל, ואז להחליק בעדינות כיכר על צד אחד של אבן בתנור, משאיר מקום כיכר שנייה. חזור לחתוך ולהעביר כיכר שנייה.
תרסיס 3 עד 4 השפריצים של מים על הרצפה או הצדדים של התנור, דואג לא לרסס ליד אלמנט חימום או נורה, ואז לסגור במהירות את הדלת.
אופים לחם, ריסוס פעמיים נוספות במרווחים של 5 דקות במהלך 10 הדקות הראשונות של אפייה, עד הקרום הוא השחמה היטב, 35 עד 45 דקות בסך הכל.
להעביר כיכרות למתלה להתקרר לפחות 1 שעה. לאחסן בשקיות נייר בטמפרטורת החדר עד 2 ימים. כדי recrisp הקרום, מניחים כיכרות ישירות על מדף בתנור 400 ואופים במשך כ 5 דקות.
ביגה: בקערה, מפזרים 1/4 כפית שמרים יבשים פעילים מעל 1/4 כוס חם (100 עד 11
בואו לעמוד עד קצף, על 5 דקות.
הוסף 1/2 כוס מים קרים. עם כף עץ, מערבבים 1 1/2 קמח לחם עד שהתערובת יוצרת בצק רך. מכסים בניילון נצמד ומצננים 12 עד 24 שעות.
בואו לבוא לטמפרטורת החדר לפני השימוש, על 1 שעה.
קיצור דרך: ללא ביגה, המתכונים שלנו עדיין לייצר כיכרות גדולות. במתכון הבסיסי, רק להגדיל את השמרים על ידי 1 1/4 כפיות, קמח הלחם על ידי 1 1/2 כוסות, ואת המים על ידי 3/4 כוס.