קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות18
מגזין

לחם עגבניות גינה

לחם עגבניות גינה
לחם עגבניות גינה הוא טבעוני ומספק כ 48 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 76 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטרוזיליה, זרעי דלעת, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עגבניות שרי, שעועית ירוקה, וסלט שעועית שעווה עם פירורי לחם אפוי מ ' מטבח גן ספר בישול, קומפוט עגבניות גינה, ו סלט עגבניות גינה.

הוראות

1
בקערה של מערבל עומד או קערה גדולה אחרת, מפזרים שמרים מעל 1/4 כוס חם (100 עד 11
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
בואו לעמוד עד קצף, על 10 דקות.
4
בינתיים, לשטוף עגבניות הליבה; לחתוך כל אחד חצי לרוחב. לסחוט מיץ וזרעים לתוך קערה; לחתוך עגבניות לחתיכות 1/2 אינץ'. אתה צריך 1/4 כוס מיץ עם זרעים (אם יש לך פחות מ 1/4 כוס, להוסיף מים כדי לפצות את ההבדל; אם יש לך יותר, להשליך נוסף)ו 3 1/2 כוסות חתיכות עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים ביגה, עגבניות ומיץ, רסק עגבניות, פטרוזיליה, מרווה, שום, טימין, פלפל, קמח מחיטה מלאה, 2 קמח לחם כוסות, ומלח לתערובת שמרים. הכה עם קובץ מצורף ההנעה במהירות נמוכה,או מערבבים עם כף כבדה, עד מעורבב היטב. בהדרגה להכות או לערבב 1 1/2 יותר קמח לחם כוסות, 1/4 כוס בכל פעם, עד תערובת יוצרת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
לעבור לקרס בצק ולהכות במהירות בינונית עד הבצק הוא חלק וגמיש ומושך נקי מצדדים של קערה אבל הוא עדיין דביק מעט, 6 עד 8 דקות; או לגרד בצק על לוח מקומח קל ללוש ביד עד חלקה ואלסטית אבל עדיין דביק מעט, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוסיפים דלעת גרעיני חמניות ומכים עם וו בצק או ללוש ביד רק עד incorporated (לאחר ערבוב ביד, מניחים בצק בקערה).
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניותגרעיני חמניות
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מכסים את הקערה בניילון נצמד; נותנים לבצק לעלות בטמפרטורת החדר עד להכפלה, 2 עד 2 1/2 שעות. אגרוף למטה עם היד שלך כדי לגרש אוויר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
לכסות מחדש את הבצק עם ניילון לעטוף ולתת לעלות שוב עד הוכפל, 1 עד 1 1/2 שעות. או לעלייה איטית, צמרמורת לפחות 8 ועד 12 שעות; בואו לבוא לטמפרטורת החדר, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
10
לגרד בצק על לוח משוריין היטב ללוש בקצרה כדי לגרש אוויר. תתחלקו לשניים. עם ידיים מקורנות קלות, לאסוף כל חצי לתוך כדור, ואז למתוח ולתקוע קצוות תחת לעצב לתוך כדור עגול וחלק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
11
מניחים כיכרות על משטח משוריין היטב, אבק קלות עם קמח, לכסות באופן רופף עם ניילון נצמד, ולתת לעלות בטמפרטורת החדר עד שהם מעט נפוחים ולהחזיק את חותמה של אצבע כאשר לחץ קל, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
12
מפזרים 13 על ידי 17 אינץ ' תבנית אפייה בנדיבות עם קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
13
העברת כיכרות, אחד בכל פעם, לגיליון, מרווח 2 עד 3 סנטימטרים זה מזה. עם סכין חדה, חתך 1 אינץ ' עמוק X על גבי כל כיכר.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
14
מניחים גיליון על מתלה בשליש התחתון של 450 רגיל או תנור הסעה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
או, אם באמצעות אבן אפייה, להחליק בעדינות קצה של גיליון אפייה מכוסה קמח תירס מתחת לכיכר אחת ולהרים אותו על קצה הסדין. סלאש כמונחה לעיל, ואז להחליק בעדינות כיכר על צד אחד של אבן בתנור, משאיר מקום כיכר שנייה. חזור לחתוך ולהעביר כיכר שנייה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
16
תרסיס 3 עד 4 השפריצים של מים על הרצפה או הצדדים של התנור, דואג לא לרסס ליד אלמנט חימום או נורה, ואז לסגור במהירות את הדלת.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
17
אופים לחם, ריסוס פעמיים נוספות במרווחים של 5 דקות במהלך 10 הדקות הראשונות של אפייה, עד הקרום הוא השחמה היטב, 35 עד 45 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
18
להעביר כיכרות למתלה להתקרר לפחות 1 שעה. לאחסן בשקיות נייר בטמפרטורת החדר עד 2 ימים. כדי recrisp הקרום, מניחים כיכרות ישירות על מדף בתנור 400 ואופים במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
19
ביגה: בקערה, מפזרים 1/4 כפית שמרים יבשים פעילים מעל 1/4 כוס חם (100 עד 11
מרכיבים שתצטרך
שמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
20
מים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
21
בואו לעמוד עד קצף, על 5 דקות.
22
הוסף 1/2 כוס מים קרים. עם כף עץ, מערבבים 1 1/2 קמח לחם עד שהתערובת יוצרת בצק רך. מכסים בניילון נצמד ומצננים 12 עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
23
בואו לבוא לטמפרטורת החדר לפני השימוש, על 1 שעה.
24
קיצור דרך: ללא ביגה, המתכונים שלנו עדיין לייצר כיכרות גדולות. במתכון הבסיסי, רק להגדיל את השמרים על ידי 1 1/4 כפיות, קמח הלחם על ידי 1 1/2 כוסות, ואת המים על ידי 3/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)