קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות18
מגזין

לחם עגבניות גינה

לחם עגבניות גינה
לחם עגבניות גינה הוא טבעוני ומספק כ 48 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 76 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטרוזיליה, זרעי דלעת, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עגבניות שרי, שעועית ירוקה, וסלט שעועית שעווה עם פירורי לחם אפוי מ ' מטבח גן ספר בישול, קומפוט עגבניות גינה, ו סלט עגבניות גינה.

הוראות

1
בקערה של מערבל עומד או קערה גדולה אחרת, מפזרים שמרים מעל 1/4 כוס חם (100 עד 11
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3
בואו לעמוד עד קצף, על 10 דקות.
4
בינתיים, לשטוף עגבניות הליבה; לחתוך כל אחד חצי לרוחב. לסחוט מיץ וזרעים לתוך קערה; לחתוך עגבניות לחתיכות 1/2 אינץ'. אתה צריך 1/4 כוס מיץ עם זרעים (אם יש לך פחות מ 1/4 כוס, להוסיף מים כדי לפצות את ההבדל; אם יש לך יותר, להשליך נוסף)ו 3 1/2 כוסות חתיכות עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים ביגה, עגבניות ומיץ, רסק עגבניות, פטרוזיליה, מרווה, שום, טימין, פלפל, קמח מחיטה מלאה, 2 קמח לחם כוסות, ומלח לתערובת שמרים. הכה עם קובץ מצורף ההנעה במהירות נמוכה,או מערבבים עם כף כבדה, עד מעורבב היטב. בהדרגה להכות או לערבב 1 1/2 יותר קמח לחם כוסות, 1/4 כוס בכל פעם, עד תערובת יוצרת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
לעבור לקרס בצק ולהכות במהירות בינונית עד הבצק הוא חלק וגמיש ומושך נקי מצדדים של קערה אבל הוא עדיין דביק מעט, 6 עד 8 דקות; או לגרד בצק על לוח מקומח קל ללוש ביד עד חלקה ואלסטית אבל עדיין דביק מעט, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים דלעת גרעיני חמניות ומכים עם וו בצק או ללוש ביד רק עד incorporated (לאחר ערבוב ביד, מניחים בצק בקערה).
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניותגרעיני חמניות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מכסים את הקערה בניילון נצמד; נותנים לבצק לעלות בטמפרטורת החדר עד להכפלה, 2 עד 2 1/2 שעות. אגרוף למטה עם היד שלך כדי לגרש אוויר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
לכסות מחדש את הבצק עם ניילון לעטוף ולתת לעלות שוב עד הוכפל, 1 עד 1 1/2 שעות. או לעלייה איטית, צמרמורת לפחות 8 ועד 12 שעות; בואו לבוא לטמפרטורת החדר, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
לגרד בצק על לוח משוריין היטב ללוש בקצרה כדי לגרש אוויר. תתחלקו לשניים. עם ידיים מקורנות קלות, לאסוף כל חצי לתוך כדור, ואז למתוח ולתקוע קצוות תחת לעצב לתוך כדור עגול וחלק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
מניחים כיכרות על משטח משוריין היטב, אבק קלות עם קמח, לכסות באופן רופף עם ניילון נצמד, ולתת לעלות בטמפרטורת החדר עד שהם מעט נפוחים ולהחזיק את חותמה של אצבע כאשר לחץ קל, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
12
מפזרים 13 על ידי 17 אינץ ' תבנית אפייה בנדיבות עם קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
העברת כיכרות, אחד בכל פעם, לגיליון, מרווח 2 עד 3 סנטימטרים זה מזה. עם סכין חדה, חתך 1 אינץ ' עמוק X על גבי כל כיכר.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
14
מניחים גיליון על מתלה בשליש התחתון של 450 רגיל או תנור הסעה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
או, אם באמצעות אבן אפייה, להחליק בעדינות קצה של גיליון אפייה מכוסה קמח תירס מתחת לכיכר אחת ולהרים אותו על קצה הסדין. סלאש כמונחה לעיל, ואז להחליק בעדינות כיכר על צד אחד של אבן בתנור, משאיר מקום כיכר שנייה. חזור לחתוך ולהעביר כיכר שנייה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
תרסיס 3 עד 4 השפריצים של מים על הרצפה או הצדדים של התנור, דואג לא לרסס ליד אלמנט חימום או נורה, ואז לסגור במהירות את הדלת.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
17
אופים לחם, ריסוס פעמיים נוספות במרווחים של 5 דקות במהלך 10 הדקות הראשונות של אפייה, עד הקרום הוא השחמה היטב, 35 עד 45 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
18
להעביר כיכרות למתלה להתקרר לפחות 1 שעה. לאחסן בשקיות נייר בטמפרטורת החדר עד 2 ימים. כדי recrisp הקרום, מניחים כיכרות ישירות על מדף בתנור 400 ואופים במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
19
ביגה: בקערה, מפזרים 1/4 כפית שמרים יבשים פעילים מעל 1/4 כוס חם (100 עד 11
מרכיבים שתצטרך
שמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
20
מים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
21
בואו לעמוד עד קצף, על 5 דקות.
22
הוסף 1/2 כוס מים קרים. עם כף עץ, מערבבים 1 1/2 קמח לחם עד שהתערובת יוצרת בצק רך. מכסים בניילון נצמד ומצננים 12 עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
23
בואו לבוא לטמפרטורת החדר לפני השימוש, על 1 שעה.
24
קיצור דרך: ללא ביגה, המתכונים שלנו עדיין לייצר כיכרות גדולות. במתכון הבסיסי, רק להגדיל את השמרים על ידי 1 1/4 כפיות, קמח הלחם על ידי 1 1/2 כוסות, ואת המים על ידי 3/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)