לחם עגבניות עשיר
לחם עגבניות עשיר הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 136 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח לחם, שמן זית extravirgin, שמרים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחם ביצה וחמאה עשיר, אוקרן חריף ברוטב עגבניות עשיר, ו קציצות מבושלות ברוטב עגבניות עשיר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המים והעגבניות בקערה קטנה. כיסוי ולתת לעמוד במשך 30 דקות.
מסננים תערובת עגבניות דרך מסננת מעל קערה, שומר נוזלים. קוצצים דק עגבניות.
חום שמורות נוזל ל 100 עד 11
מניחים נוזל בקערה גדולה, ומערבבים בשמרים.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 3 כוסות קמח, עגבניות קצוצות, שמן, מלח וביצה; מערבבים עד לקבלת בצק רך.
להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות 2 אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
רול בצק לתוך מלבן 14 x 7 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
להפשיל מלבן בחוזקה, מתחיל עם קצה קצר, הקשה בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צבט תפר ומסתיים לאטום.
מקום רול, צד התפר למטה, במחבת כיכר 4 אינץ 8 x מצופה בתרסיס בישול.
בצק מעייל קל עם ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות 30 דקות או עד הוכפל בגודל.
לחשוף את הבצק; אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד כיכר השחמה על התחתונה נשמע חלול כאשר טפח.
הסר מהמחבת; מניחים על מתלה תיל.