לחם עוגת בטטה פאונד
עוגת תפוחי אדמה מתוקים היא כיכרות לחם צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 422 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת אפייה, סודה לשתיה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. וזה לא כל כך מצוין. נסו לחם עוגת לימון, עוגת ליטרת בטטה, ו עוגת ליטרת בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים גבינת שמנת וחמאה במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד שהצהוב נעלם.
מוסיפים תפוחי אדמה מתוקים, ומכים היטב.
מערבבים יחד קמח, הבא 3 מרכיבים, ואם תרצה, קינמון בקערה בינונית. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת חמאה, פועם במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים וניל. הבלילה כפית לתוך 2 משומן ו floured 8 1/2-x 4 1/2-loafpans אינץ.
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 5 דקות עד 1 שעה ו 10 דקות או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות.
הסר מן המחבתות כדי מתלים חוט, מגניב לחלוטין (בערך 1 שעה).