קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות33
מגזין

לחם עכביש

לחם עכביש
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 311 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. אם יש לכם קמח לחם, מלח, שמרים מיידיים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ספיידר קאפקייקס, ספיידר קאפקייקס, ו ספיידר קאפקייקס (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את המים, שמרים, דבש, ויוגורט בקערה של מערבל דוכן שלך.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להקציף עד הדבש מומס.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיף את 3 כוסות קמח ומלח. ללוש עם הוו הבצק עד התערובת חלקה וגמיש.הבצק צריך לגמרי להתאסף סביב הקרס והקערה צריכה להיות נקייה. אם יש" רגל " קטנה של בצק נצמדת לתחתית הקערה, להוסיף יותר קמח, קצת בכל פעם, עד הבצק אוסף את הרגל לתוך doughball.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את שמן הזית וממשיכים ללוש עד שהשמן משולב לחלוטין בבצק. מכסה את הקערה בניילון נצמד ומניח בצד עד הוכפל בגודל, כשעה. בינתיים, קו גיליון אפייה עם נייר קלף ומפזרים קמח תירס על הסדין.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
קמח משטח העבודה שלך ולהפוך את הבצק. ללוש אותו בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
6
חותכים חתיכת בצק שהיא בערך 1/4 מהבצק, יוצרים אותו למלבן, ומגלגלים אותו לכ -3 אינץ 'רחב על ידי 12 אינץ' ארוך. באמצעות חותך מאפה, חותך פיצה, או סכין חדה, לקצץ את הקצוות, ולאחר מכן לחתוך אותו לרצועות 4 - זה יהווה את 8 הרגליים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
להניח את הרצועות על תבנית האפייה כדי ליצור את הרגליים של העכביש. למתוח אותם עוד, אם אתה רוצה או לקצץ אותם כך שהם קצרים יותר-זה העכביש שלך, כך לגרום לזה להיראות איך שאתה רוצה. קח את חתיכות גזוז, ולהוסיף אותם לחתיכת הבצק בשימוש. מחלקים את החלק הזה לשניים, עם חתיכה אחת בערך 1/3 מהבצק והחלק השני 2/3 מהבצק. צור חתיכות אלה לתוך סיבובים, ולסדר אותם על גבי הרגליים שיצרת כדי להפוך את הראש והגוף של העכביש. תוודא ששני החלקים נוגעים אחד בשני. להתאים את הרגליים כך שהם נראים כמו שאתה רוצה אותם. מכסים את העכביש שהושלם עם ניילון נצמד ומניחים בצד עד הוכפל בגודל, כ -30 דקות. בינתיים, מחממים את התנור ל 177° עם המתלה במרכז התנור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
תחשוף את העכביש. אם אתה משתמש במספר סוגים של זרעים, עדיף ביצה חלק אחד של העכביש בכל פעם. ביצתי את הרגליים קודם ופיזרתי אותן בזרעי פרג, ואז ביצתי את הגוף ופיזרתי את זה בזרעי שומשום חומים. לפני שאתה מפזר את סעיף הראש, לחתוך את הפירות היבשים (במידת הצורך)לצורה שאתה רוצה ולהחיל אותם על מקטע ראש ביצה. ואז מפזרים את הראש עם הזרעים שתבחר. השתמשתי בשילוב של זרעי שומשום קלויים וזרעי פרג לראש. לעשות חיתוך אנכי כדי ליצור את הפה, ואם אתה רוצה, לעשות חיתוך קטן בקצות הרגליים הקדמיות עבור אופי נוסף קטן.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
פירות יבשיםפירות יבשים
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
9
אופים ב 177° עד הלחם משחימים יפה, על 30 דקות. לסובב את המחבת בתנור כך שהוא אופה באופן שווה במהלך האפייה, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף