לחם עם כפית גבינה
אם 64 סנט למנה נופל בתקציב שלך, לחם כפית גבינה יכול להיות עצום ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 275 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם פלפל קאיין, קמח תירס, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחם עם כפית גבינה, לחם עם כפית של צ'יזי תפוחי אדמה, ו לחם עם כפית של צ'יזי תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. מעיל סגלגל 2 ליטר צלחת אפייה או 9-by-13 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול nonstick.
מערבבים חלב, מלח, פלפל לבן, קאיין, אגוז מוסקט וחמאה בסיר 4 ליטר מעל חום בינוני גבוה. מביאים תערובת לרתיחה.
להפחית את החום בינוני ולאט לאט לשפוך קמח תירס, ערבוב כל הזמן. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד עבה מאוד, 5 דקות.
הסר מחום וקריר במשך 5 דקות, ערבוב פעם או פעמיים. מערבבים תירס, 1/2 כוס גבינה וחלמונים ביצה.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. בעדינות לקפל חלבונים לתוך תערובת קמח תירס עם מרית גומי ב 2 תוספות.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ולהפיץ באופן שווה.
אופים עד נפוח וזהוב חום, 30 עד 35 דקות.