קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

לחם עם כפית מקסיקנית

לחם עם כפית מקסיקנית
לחם כפית מקסיקני דורש בערך 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 204 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם מים, קצפת כבדה, קמח תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: לחם כפית, לחם כפית, ו לחם כפית.

הוראות

1
בקערה בינונית לנצח חמאה עד שהוא שמנת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים את קמח התירס המקסיקני ומים ומכים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
מיםמים
3
באמצעות מעבד מזון, לעבד תירס מופשר, אבל להשאיר עבה. מערבבים לתוך תערובת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
בקערה נפרדת, מערבבים קמח תירס, ממתיק מגורען SPLENDA®, שמנת, מלח ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
ממתיקממתיק
קמח תירסקמח תירס
SplendaSplenda
קרםקרם
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים לתערובת קמח תירס ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
6
יוצקים הבלילה לתוך ungreased 8x8 אינץ תבנית אפייה. הבלילה חלקה לכסות עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מניחים מחבת לתוך צלחת אפייה 9x13 אינץ ' כי הוא מלא שליש הדרך עם מים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות f (175 מעלות C) במשך 50 עד 60 דקות. אפשר להתקרר במשך 10 דקות. השתמש כדור גלידה להסרת קל מן המחבת.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
ציוד שתשתמש בו
סקופ גלידהסקופ גלידה
תנורתנור
מחבתמחבת

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.