לחם עם צימוקים-Butternut
לחם Butternut-צימוקים דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 284 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, שמרים עלייה מהירה, חלב חם, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. וזה די טוב. נסו לחם צימוקים לאוהבי צימוקים, לזניה אפויה עם חמאה, צימוקים ואגוזים, ו צימוקים זהובים ודומדמניות לחם חום אירי {לחם Wheaten} (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קינמון 3 כפות סוכר; להפריש.
מערבבים 5 כוסות קמח ושמרים בקערת ערבוב.
מערבבים מים וחלב; מוסיפים בהדרגה לתערובת קמח, מכים במהירות בינונית של מערבל לעמוד כבד עד מעורבב היטב.
מערבבים סקווש, מולסה, שמן ומלח; מוסיפים לתערובת קמח, מכים היטב.
מוסיפים מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי ליצור בצק רך.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 10 דקות), הוספת מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 25 דקות או עד הוכפל בתפזורת. אגרוף בצק למטה; להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות, ללוש 5 פעמים. מחלקים בצק לשניים. עבודה עם מנה 1 בכל פעם, (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ממנו להתייבש), לגלגל כל חלק לתוך מלבן 16 - x 7 אינץ'.
מברשת כל אחד עם 1 כף חמאה מומסת; מפזרים חצי תערובת קינמון שמורה-סוכר וחצי צימוקים.
מגלגלים כל מלבן בחוזקה, החל בצד קצר. לחץ בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צובט תפר ומסתיים לאטום.
מניחים כל גליל בצק, צד התפר למטה, במחבת כיכר 5 אינץ 9 - x מצופה ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות 20 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד כיכרות נשמע חלול כאשר טפח.
הסר מן המחבתות מיד, ולתת מגניב על מדפים תיל.
מערבבים אבקת סוכר, חלב, וניל, ערבוב היטב.