לחם עשב מסתחרר
לחם עשב הסתחרר יכול להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 138 קלוריות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו חלב, מלח, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם התרשם מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 5 דקות. זה עובד גם לחם במחיר סביר מאוד. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 19%. ציון זה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: לחמניות מסתחררות עשב, לחם קינמון (לחם סופגנייה מסתחרר), ו לחם שמרים דלעת מסתחרר.
הוראות
בקערה גדולה שלבו 3 כוסות קמח, שמרים, מלח וסוכר. בסיר קטן מחממים את החלב, המים והחמאה ל 120 -130 -130 -.
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך (הבצק יהיה דביק).
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון החלק העליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה. בינתיים, בקערה קטנה, שלבו מרכיבי מילוי; מניחים בצד.
אגרוף בצק; מחלקים לשניים. הופכים למשטח מקומח קלות.
מגלגלים כל מנה ל -12 אינץ'. איקס 8-ב. מלבן.
מורחים מילוי על כל אחד עד 1/2 אינץ'. של קצוות.
להפשיל ג ' לי-רול סגנון, החל קצר צד; קמצוץ תפרים כדי חותם ולתחוב מסתיים תחת.
מניחים את צד התפר כלפי מטה בשני 8 אינץ ' משומנים. איקס 4-ב. מחבתות כיכר. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
אופים בחום של 375 זוגות 35-40 דקות או עד להשחמה. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים.